jan 06

Nyttårsaften, reisen og ryddeuke :)

Et bittelite sammendrag, uten bilder.. sorry..

Først må jeg jo si gratulerer til verdens beste bestemor som har bursdag i dag!! 🙂

Nyttårsaften ble tilbragt sammen med Ingrid, Jon Vegard, Jonas, Gullik og Trine. Ganske ålreit i grunn 🙂 Skravlig, raketter, latter og så opp til bestemor og busselalle 🙂 Var ikke så alvorlig kaldt heller 🙂

1. nyttårsdag ble tilbrakt litt hjemme for det ble bort til samme gjengen som dagen før og spille wii! Mario Party 8 er et spill jeg må ha 😛 Det var moro!

2. dag var det ned igjen til Arendal og Nedenes. Stupido klarer ikke pakke så det var tungt! Men man lærer jo av det, så neste gang blir det liten koffert og en større veske med plass til alt en trenger på en togtur. Om jeg så må sy den selv! Ikke no problem det 🙂 Vel hjemme oppdaget jeg at det hadde gått et par sikringer men jeg var borte. Selvfølgelig til kjøkkenet, badet og soverommet! Bade var kaldt, men ikke nok med det! Jeg hadde sikra meg mot et uhyggelig møte i døra når jeg kom igjen, ved å kaste det som garantert ble dårlig. Jeg åpner fryseren og finner 3-4 kjøttkakemiddager, 2 pølsestroganoffmiddager og kjøttkakesaus VELDIG tint!! + 3 glass med namnamsyltetøyet til bestemor, men det går kanskje bra å fryse og tine igjen eller?? Møtte ihvertfall akkurat det jeg prøvde å unngå. Kjempe fornøyd!

3. nyttårsdag var det på’n igjen på jobb! 😀 Hele uka har vi rydda og fiksa i butikken 🙂 Koselig igrunn også blir jeg litt bedre kjent med hvor ting ligger hen også 🙂 Skal ta bilder i morgen tenkte jeg, for det har blitt så sneisent der nå 🙂

Ann-Siril var hos meg på tirsdag, da spiste vi taco og sang singstar. Hu slo meg rått på Hannah Montana sangene, men nå har jeg akkurat tatt en revansj og dokumentert det med bilde, så lurer på hva hu sier til det i morgen 😛 Kanskje jeg får besøk i helga?? 😛

Tenkte å være husmor og fikse litt med gulv og støv her i helga. Rydde i stoffrestene mine og putte døm i kasse og sove lenge 🙂 Høres godt ut 🙂

Ta natt alle sammen 🙂

Skriv et svar