feb 28

Oh Happy Day!

Blir Paris innlegg, jeg lover, men ikke enda 😛

Ann-Siril kom til meg i går, så vi fikk tatt en siste titt på oppgaven vi fikk til turen. Jeg lagde pizza til oss og vi så «Fangene på Fortet» og «Let’s Dance» med en syk Alexander. Stakkar.. 🙁 Men han var førstemann som ble ropt opp av de som kom videre 😀 Syns han var kjempe flink på fredag tross sykdom 🙂 Lagde Brownies og spiste is i går også 😛 «Let’s Dance» er jo ikke ferdig før 12 en gang, kanskje før. Er litt usikker, men uansett sier det seg sjøl at Ann-Siril sov her i natt 🙂 Kjempe koselig 🙂

På butikken i dag tidlig sjekka Ann-Siril kontoen sin for å være på den sikre siden før hu handla seg no greier. Da hadde lønna dukka opp, så jeg måtte jo sjekke jeg å, og der sto det en del mer pluss enn det det sto sist 🙂 Lykkelig for det kom vi oss på jobb og begynte å sulle rundt der. Over 12 sjekka jeg kontoen min igjen siden jeg venta på stipendet og da sto det ENDA mer pluss 🙂 30 000 ++ sto det 😀 Men etter en tur på nettbanken for å betale husleia, det jeg skyldte sjefen og hjulpet mamma med en regning, så var 24 000 borte på et blunk :\ Men det er jo sånn det er. Har venta en god stund på de pengene, men man skal ikke få smake no særlig godt av de heller har jeg skjønt.. Ble en liten bestilling på CDON også. 3 spill og 3 filmer 🙂 Syns det var mye til 900kr når spill gjerne koster en del 🙂

Så da blir det IKEA og Jysk i løpet av uka, antakelig onsdag for da skal Ann-Siril til Kristiansand så da får jeg selskap på bussen en vei ihvertfall 🙂 Er jo ikke mye jeg skal ha og Stoff og Stil (nabobutikken til Jysk) den skal jeg ikke innom, den skal jeg ignorere etter beste evne 😛 Har ikke råd til stoff nå uansett 😛 Må spare på det jeg har igjen nå 🙂 Dessuten tror jeg mitt lille gull av en bærbar PC kommer til å dø snart, så må spare litt til en ny en. Det har blitt en stripe tvers over skjermen :\ Hørte med pappa om det. Det er to muligheter, skjermen eller skjermkortet. Er det skjermkortet er det nok ikke lenge igjen, men er det skjermen kan den leve en stund til, bare med en annen skjerm koblet i. Altså ikke en enkel bærbar PC lengre. Så får passe på så jeg har til den hvis det skulle skje no. Eller strømregninga for den saks skyld :\ Veit jo ikke hvordan den blir framover, en den tid den sorg. Jeg skal teoretisk sett ha nok til den, husleia, mat og busskort i mnd så da 🙂 Ikke no mere furting om stipend og penger nå lenger 🙂 Med mindre det skjer no mere tull selvfølgelig..

Nå er det straks nattinatti her kjenner jeg 🙂 Er kjempe trøtt sånn egentlig :\ Har vært det i flere dager nå. ikek at det hjelper å sitte oppe til over 12 og se på «Mitt Hemmelige Tenåringsliv» heller da 😛 Så vel 6 episoder på rad eller no lørdagsnatta 😛 Var ikke helt planlagt, men det ble litt spennende og var helt på slutten av sesong 1, så måtte bare 😛 Får finne meg et glass med juice og så finne dobbeldyna mi 🙂

Nattinatt 🙂

Skriv et svar