mar 17

Forkjøla..

Jupp! Har klart å bli det! Var hjemme forrige helg og stod i bakken på lørdag, det endte med vond hals på søndag og mandag og der etter 2 dager hjemme..

Helga var helt strålende! Beste helga hittil i år! 😀 Koste meg virkelig! Ville ikke dra ned igjen 😛 Kan ikke vente til påske 😀

Beste været i bakken også! Deilig 😀

Toget både opp og ned gikk knirkefritt 🙂 Litt forsinkelse var det jo, men det må man regne med 🙂

Mandag gikk jeg litt tidligere hjem fra jobb. Fikk huggupine og det begynte å snurre litt, så fant ut at det var greiest :\ Både tirsdag og i går var4 jeg hjemme og tok det med ro, men prøvde meg igjen i dag. Kjente det godt sånn i 2/3 tida at jeg ikke var helt i form enda.. Satt mye med jakka på også, så jeg er helt klart ikke helt 100%. Følte meg 90% når jeg kom på jobb i dag, men ble nærmere og nærmere 50% i løpet av dagen :\ Godt det er helg etter jobb i morgen 🙂 Tror jeg trenger det 🙂

 

For å spore helt over på no anna, så må jeg jo bare fortelle at kusina mi ble mamma i natt! 6 på 2 i natt kom han ENDELIG! Hu ble satt i gang i 8 tida tirsdag morgen, så det drøyde en stund! Men alle har det bra og han er kjempe søt 😀 All grunn til å være stolt!

Skriv et svar