mai 20

Long time no see..

Jeg klarer visst ikke å skrive så ofte som jeg burde. Jeg er sliten når jeg kommer hjem og orker ikke en gang ut. Ikke at jeg har penger til det heller. Derfor skjer det ganske lite. Det skjer jo ikke no på jobben som er no å skrive om  heller..

Siden sist har det jo vært 17. mai. Da var jeg hjemme igjen. Fikk en mye bedre 17. mai i år! 🙂 I år var jeg ikke i korpset i det hele tatt. Jeg ga meg på 17. mai i fjor nemlig. Etter frokosten dro jeg hjem, hoppa ut av russebuksa og ned i bunaden min 🙂 I år var det bare bunaden <3

Tog opp og ned som vanlig. Gikk helt greit. Var buss Drammen – Oslo S og Oslo S – Lillestrøm, men det funka helt fint 🙂 Helt vanlig på turen nedover igjen.

I går sendte jeg av gårde søknader til både den ene og den andre barnehagen. Den først ringte i dag og ville ha meg på intervju. Allerede på mandag! Så bye bye helg! Men er verdt det 🙂 Har ikke før kommet meg ned hit igjen skal jeg stikke av igjen 😛 Kom på onsdag, drar oppover til Oslo på søndag og ned igjen hit etter intervjuet på mandag. 8 timer på tog det 😛 Håper på positiv respons fra barnehagen 🙂 Vil lenger opp! Lettere å komme seg både den ene og den andre veien 🙂 Kan dra hjem og få besøk annen hver helg på grunn av avstanden 🙂 Og besøke den andre siden av familien min litt mer 🙂

En ting er ihvertfall sikkert. Jeg SKAL skrive om hvordan det gikk når jeg kommer hjem 😉

Skriv et svar