nov 29

Litt flink i dag :)

Tok turen hjem i dag for å holde Mico litt med selskap og fikse litt på rommet mitt. Det ser ikke så gali ut nå, men det er vel fordi at ting og tang sakte forsvinner derfra også. Savner rommet mitt da, så fikk et lite illebefinnende i dag. Ikke at det er no stor greie heller for det er bare å dra hjem hvis jeg føler for det 🙂

Har fått rydda litt i hyller og i oppskrifter og mønster. Vurderer og snu om litt der inne etterhvert. Mamma sa jeg kunne se på rommet mitt som systua mi, så da kan jeg jo legge forholdene til rette for det og finne fram «bestemor» og henge opp sauegardinene mine 😀

Nå sitter jeg og sikler på hus, så hoper verden kan smile litt til meg i morgen og gi meg 6-7 av de 140 millionene. Da går jeg rett til banken og sier at det huset skal jeg ha! Syns denna var litt fin 🙂 Med flere soverom og mulighet til både kontor og syrom. I tillegg kan man bare gå rett over veien så er man i Hafjell 🙂 Med litt ekstra så får man gjort det fint inne og så kan man kvitte seg med studielånet og sette resten på bok 🙂 Da hadde en del løsna for meg også 🙂 Krysser fingra jeg 🙂

Skriv et svar