des 15

Julestria?

Kan jeg skylle på julestria nå? Ikke at det her vært så himla travelt, men får ikke rota meg på PC’n om dagen heller..

Har fått bakt pepperkaker og pynta til jul. Sitter og lager julegaveposer til den store gullmedalje, men det tar tid. Har fått sendt av gårde noen gaver allerede, men mange gjenstår. Også har jeg noen gaver som ikke er skaffet til veie enda, men får forhåpentligvis gjort det i helga.

Har forøvrig fri i morgen, så da får en prøve å sy som rakker’n og kanskje vaske resten av kjøkkenet.

I dag sovna jeg på sofaen etter jobb og sov nesten i 3 timer. Tror jeg trengte det. Er trøtt igjen nå, så blir ikke lenge til jeg skal kose puta og armen til Jonas <3 Skal tillate meg og sove til 9 i morgen tidlig 🙂

Skal prøve og sette bloggen som et nyttårsforsett i år 🙂

Skriv et svar