apr 14

En ny og bedre start?

Nå er det en stund siden sist! Jeg fikk en plutselig trang til å blogge igjen. Nå blir det antakelig ikke mye nå i helga, da jeg er opptatt fra morgen til kveld, men over helga vil jeg tro det skal komme seg.

Det har skjedd pittelitt siden sist. Jeg har begynt på kurs og er nå på utplassering hos Økonomisko. Endelig litt arbeidserfaring! Har et inntrykk av at man kan søke på det som kryper og går av jobber, men du blir ikke prioritert når du ikke har erfaring. Men nå kommer det seg får en håpe 🙂 Neste uke skal jeg også begynne i praksis hos Uldvaren, så da har jeg to nye ting til CV’n!

Koret har hatt Våryr igjen med 50/60 talls tema. Sydde meg en ny kjole i den anledning som jeg skal prøve å få fotografert på ordentlig vis etterhvert 🙂 Nå etter Våryr har jeg offisielt blitt oppgradert til 1. sopran! Så hvis jeg bare tør og stå fram får jeg kanskje solo opptreden også. Er veldig beskjeden og veit ikke om jeg tør, men har veldig lyst 🙂

Nå i helga er jeg opptatt med prosjektkor. En hyllest til Simon & Garfunkel. Der tar vi for oss de aller kjente sangene ++

I dag har vi holdt på fra 18-21.30, i morgen begynner vi møte opp på Maihaugsalen kl 11 og skal holde på til første konserten er ferdig. Altså ca kl 20. På søndag bærer det til Hamar. Oppmøte kl 13, så må dra i 12-tida. Der holder vi også på til kl 20.  Som sagt, veldig opptatt i helga 🙂

Skal prøve å gjøre noen forandringer her inne. Er lei utseendet, men får ikke gjort som jeg selv vil. Litt frustrerende, men får se om det hjelper med litt geeking 🙂

 

Da blir det natta på meg ihvertfall 🙂 Så skal jeg komme sterkere tilbake 🙂

2 kommentarer

  1. Chanip sier:

    Det skal jeg gjøre vettu 😉 Prøvde siden, men url ville ikke funke :\ Enda det bare er å lime den inn og lagre :\ Menmen.. Har spurt support, emn kan ta litt tid tror jeg..

  2. Linda sier:

    Håper bilde programmene og linkene hjelper deg : ) bare si i fra når du vil kurses i Photoshop : )

Skriv et svar