apr 23

En opp og ned dag

Da var mandagen over! Og godt er det! Det har vært en dag med mye på en gang..

Jeg var på Vargsatd og snakket med rådgiveren der i dag, med tanke på min mulighet videre på skolen. Den kan man si er LAV.. Uten ungdomsrett kommer jeg ikke inn om så det er plass til meg. Grunnen er at det ikke er noen som betaler skoleplassen min. Selvfølgelig kunne jeg gjort det sjøl, men hvor skal jeg få 100 00 fra? Så skole kan jeg se langt etter. Kommer en gang ikke inn på voksenopplæring fordi jeg ikke er 23 enda. Så da sitter jeg her da. Eneste muligheten er jobb, men uten erfaring innenfor feltet blir jeg heller ikke ansatt og der jeg har søkt kommer det ikke noe svar, hurra..! Skal prøve alt som er mulig for å komme inn på påbygg på Vargstad til høsten. Et år til og jeg skal ikke plage en eneste fylkeskommune med mitt skolevalg igjen!

Så over til noe hel annet! På koret i kveld fikk jeg endelig det tuppet i ræva jeg trengte for å stå fram og synge solo på «Ned i Vester»! Herregud så skummel og så gøy på en gang!!! Så på søndag, da skal jeg stå i Sør Fron kirke og synge første delen helt alene før 1/2 alter slenger seg på før resten av koret begynner. Jeg grugleder meg! Nå har min solokarriere begynt! Det blir spennende! Tenkte og vise Simon & Garfunkel notene til dirigenten en gang utpå våren og få han til å bruke noen av dem. klarer ikke legge de fra meg! 😛

Tenkte å legge ut bilde av strikketøyet mitt som jeg lovte i går 🙂 Har ikke kommet så alt for langt, men det kommer seg da 🙂 Har tatt 3. felling på skjørtet, bare 5 igjen før det skjer noe nytt 🙂

Så da er det straks kvelden 🙂 Får ta en omgang eller to så jeg har strikka litt i dag også 🙂

Sov godt 🙂

Skriv et svar