apr 17

Første dag i ny praksis

Var litt rart og komme på et nytt sted i dag, men det gikk greit. Fikk en omvisning og litt og gjøre til hu jeg skulle være med kom på jobb. Stod først og rulla tepper og hadde tape rundt og satte de opp etter størrelse, så fikk jeg jobben med og feie lageret og trappa. Hurra.. Ellers har jeg vært med på å lage utstilling på et bord, fylt på med garn og rydda i hyller. Jeg vet faktisk ikke om jeg kommer til å trives :\ men får prøve seg noen ganger til 🙂

Nå har det jeg bestilte fra Kremmerhuset kommet 🙂 Skulle ha et skilt, men de hadde det ikke i butikken, så da var det inn på nett og få tak i det da 😛 Har ikke fått henta pakka enda, men skal ta bilde av det og det vi kjøpte på Ikea i påska når alt er oppe og klart 🙂

Tenkte å få rydda i kleskaoset mitt i kveld mens Jonas studerer 🙂 Har henta litt til hjemme, så burde vel egentlig sende alle de varme klærne hjem, så jeg får plass til det jeg henta 😛

Kanskje se på ny header i kveld også? Hvis jeg får tid 🙂

Det var merkelig og synge noe annet enn Simon & Garfunkel i går 😛 VELDIG rart! Kan synge lenge på dem 🙂 Håper vi kan bruke de i koret vårt også 🙂 Begynte på «Fragile» med Sting i går. Syns den var fin 🙂

Men nå skal vi ut og hente pakka straks 🙂

Skriv et svar