apr 15

Korøving!

Har pause fram til konserten begynner. Får ikke skifta før etter kl 5. Har spist litt, men må spare litt til seinere. Kommer antakelig til å bli sulten før konserten.

Konserten i går gikk kjempe fint! Vi har 2 dirigenter, den ene kulere enn den andre! Har det så gøy!

Om to uker skal vi ha den siste konserten i Fagernes. Der får jeg ikke vært med, og han som har øvd med min halvedel av koret syns det var så dumt. Han syns jeg skulle stå forran der han. Med andre ord, jeg blir savna. Det kjennes igrunn litt godt 🙂 Håper det kommer mer hvor han dirigerer 🙂 Har jo hatt det så gøy! Artig oppvarming og stadig kommentarer, uttrykk og bevegelser som får alle til å le. Vi slapper godt av med han for å si det sånn 🙂

Har fått brukt tiden litt nå ihvertfall 🙂 Får slappe av og se litt på notene så de sitter litt bedre 🙂

Sees 🙂

Skriv et svar