apr 18

Søknad om utvidet ungdomsrett avslås

Det var svaret jeg fikk.. Av den enkle grunn at jeg automatisk fikk et år ekstra da jeg tok gjenvalg til BUA og jeg brukte det som lærling i Arendal. Takk for det. Hadde vært kjekt og visst før jeg søkte, så slapp jeg å sitte og håpe på at noe positivt skulle skje her i livet..

Har vært og titta litt på nettstudier. Kunne egentlig tenkt  meg å starte NU! men må vente til høsten igjen uansett.. Har bedt om mer info på ett kurs ihvertfall så skal jeg google litt etter andre muligheter. Nå kan det jo være at jeg kommer inn på medier og kommunikasjon for det, men jeg ligger helt i bunn og veldig uprioritert.. Fikk jo en smell pga det brevet i dag selvfølgelig.. Jeg ser ganske greit på det nå, men akkurat da jeg leste det raste veggen litt ned..

Dagen i praksis har vært kjempe bra 🙂 Jeg veit ihvertfall at jeg trives på Økonomisko 🙂 Tar litt tid og komme i gang med kundene hver morgen, men syns det går bedre og bedre 🙂 Er jo litt folkesky mener jeg, så syns jeg er flik jeg 🙂

Her er det jeg nevnte i går 🙂 Litt stolt over den 🙂

Nå skal jeg gå løs på klærne mine. Det var ihvertfall tanken. Dyra har fått reint bur, oppvasken tok Jonas i stad 🙂 Da er det bare litt generell rydding og klesvask 🙂

Skriv et svar