mai 13

Ti kilo er vekk fra mine skuldre!

Hei igjen!

Nå er det en stund siden sist. Det har skjedd ting og tang siden da. Ting som er positivit og negativt. Jeg har hatt lyst til å blogge, men ikke funnet tiden 🙂

Kan jo begynne med Lillemor 🙂 Trodde først hun var innbilt gravid, men etter ei uke fant vi en mumifisert halvferdig baby i buret hennes.. Jaja.. Vi har nå prøvd en gang til og håper at det går bedre denne gangen. Dyrlegen sa at det ikke var noe i veien med a, så det var pare og prøve 🙂

Jeg har kommet et stykke lenger på kjolen min. Det har tatt litt lenger tid enn det skulle fordi jeg måtte rekke opp alt det blå fra forrige bilde og 5 cm til som jeg strikka før jeg så at fellinga ble feil.. Men nå er jeg ferdig med skjørtet, så nå går det unna 🙂

I morgen er siste dagen med trafikalt grunnkurs, så da kan jeg begynne å øvelseskjøre! Det blir spennende!

Jeg har også fått endret søknaden min på vgs, så nå er det enda litt større håp om å bli ferdig med videregående og ut i «den store verden». Bare prøve og få et ekstra år med ungdomsrett nå så..

Jeg har endelig sydd bunad til Mettmor! Ble så fin atte 🙂

Også har jeg vært på SMART kurs med den beste delen av Fretex-kurs gjengen! Det har vært tre kjempe ålreite dager på mage måter! Selv om den ene dagen var litt hektisk 😛 Hadde nemlig SMART kurs fra 9 til 2, grunnkurs fra 4 til 7 og kor fra 7 til halv 10! Men jeg klarte meg jeg! Sitter her enda og har masse ekstra kunnskap innabords, så da er alt bare vel 🙂 Har fått skikkelig orden på papirene mine også!

Her er forresten opptaket mamma gjorde under debuten min 🙂

Nå sier jeg god natt! Jeg skal ta meg en dusj og strikke litt mens jeg ser Vampire Diaries før jeg legger meg! 🙂

Skriv et svar