okt 27

Akutt lyst til å blogge

Se der ja! Fikk akutt lyst til å blogge litt igjen.

Nå har jeg begynt som lærling i kjole- og draktsøm på Vargstad! Svennebrevet er straks i boks! Det blir hardt siden det er to lærlingår som er skvist inn på ett skoleår, men gjett om det er verdt det! Jeg må bare passe på å ikke kjøre meg ned i kjelleren igjen!

I klassen min er vi åtte stk, alt fra Kirkenes til Larvik! Vi går veldig godt overens. Vi sitter samla alle sammen når vi har lunsj og prater om alt mulig! Det er så deilig!

I går hadde jeg med meg tre av dem på halloweenparty! Festen var bra! Jeg var utkledd som Alice Cullen, mens Jonasen min tok på seg en maske. Det ble ikke så seint, for jeg ble så trøtt og kjei. Vi flyttet jo klokka i natt, så fikk jo en ekstra time på øyet, på en måte ihvertfall 😛

Nå sitter vi og ser på «Åndenes makt» og etterpå blir det vel kvelden. Har planer om å legge ut bilder av noe av det jeg syr dette året og kanskje litt av mønsterne mine. Jeg strikker jo også, og er med på en inspirasjonsbok for ungdom. Så blir vel noen bilder av det etterhvert også 🙂

Signatur Chanip

Skriv et svar