sep 05

Middag til 8, med dessert

Det gikk bra i går. Det ble spist av kaka mi og det ble spist 2 Limboboller. Jeg spiste 2 også 😛 Nå gleder jeg meg til middagen i kveld, blir kanskje ikke store festen, men det blir sikkert gøy. Skal koble opp Wii i kveld, så i kan spille bowling og sånn 😉

Føler meg generelt mye bedre i dag også. Håper jeg ikke blir så sliten i dag, som jeg ble i går. Våkna tidlig i går, og det merka jeg på kvelden :S Ville egentlig bare legge meg, men jeg kunne jo ikke det når vi skulle ha kaffegjester 😛

Jonas bestillte siste delen til PC’n min i går. Det var et håp om at den kom i dag, men det gjorde den ikke… Da blir det mandag eller tirsdag. Jeg gleder meg!!!

Fant forresten «click-clacks» på Esso i går. Måtte jo bare ha døm! 😛 Titta etter mini-PC i går også, er snart ødelagt etter å ha hatt med meg en nesten 3 kilos PC hverdag på skolen i 3 uker :S Fant en som var helt grei, den kosta 3015kr, med en liten veske til. Den hadde pappa lyst på også 😛 Den veide til og med under 2 kilo!!^^ Ønsker meg den til jul 😛

Skriv et svar