sep 26

Sweden ei ukes tid

Da er jeg framme hos pappa. Var innom farmor en tur og hilste på. Traff Tante May og Anita også 🙂 Turen gikk greit ned over. Hørt på Michael Jackson og «Dirty Dancing» på turen også 😛

Fant ut at jeg veier under 50kg nå. Det er IKKE bra.. Har ikke hatt no matlyst i det siste så det er nok derfor. Håper at det går fort over igjen. Er ikke så kult å føle at en har blitt tynnere rundt underarmen :S Kan jo virkelig ta et godt tak nå :S En ting er ihvertfall sikkert: Jeg trenger ikke slankekur!! Bare å spise litt mindre det 😛

I morgen håper jeg at pappa vil hjelpe meg med å få inn et program på PC’n min så jeg kan ha Windows 98 på den, men at det blir åpnet i et nytt «vindu» i XP 😛 MÅ jo bare bli kult 😀

Tror ikke det blir alt for lenge til jeg finner senga. Kjenner meg litt trøtt, kanskje fordi jeg har for lite næring, at det er andre ting som sliter på meg eller at jeg bare er trøtt etter turen. Tror at det hjelper å sove litt uansett 😉

Skriv et svar