sep 17

Ting jeg har lyst på

Etter noen uker på skolen har jeg funnet ut at jeg trenger en mindre PC.. Den PC’n jeg har etter leie på Vargstad er helt ok, men det blir for tungt å bære til og fra hver dag. Kunne fått meg PCskap, men jeg bruker jo PC’n hjemme også hvis jeg skal gjøre oppgaver.. Jeg har jo akkurat fått bygd ferdig en stasjonær PC som ble ganske dyr også, så egentlig burde jeg klare meg 😛 Jeg har også PC’n jeg kjøpte etter konfirmasjonen min, men der er dekselet rundt sjermen sprekt og er på tur til å knekke av… Det koster mye penger å få fiksa det hvis de i det hele tatt får tak i delene. PC’n fungerer jo kjempe bra for mitt bruk. Sitter i et lite dillemma, for å si det sånn. Er jo grenser for hvor mange PCer som trengs i en husstand også.. Kan jo selvfølgelig ha en her og en der, men det kan fort bli rotete :S

Det blir litt over 3000kr til sammen.. er ikke sååå mye, men det er mye læll 🙁

Bæreveske

Bæreveske

PCn jeg har lyst på.. ASUS Eee

PC'n jeg har lyst på.. ASUS Eee

1 Kommentar

  1. Chanip sier:

    Ønsker meg!! Noen som vil hjelpe til med tanke på jul? Bare at jeg får den tidligere?

Skriv et svar