okt 08

Krøller

I natt sov jeg med noe som er kalt papilotter 😛 Det er ståltråd med no skumgummilignende greier uttapå. Det gjør at du får krøller 😛 Du tar en papilott, ruller hårtuppene rundt den og rulller papilotten ned mot hodebunnen. Så «knyter» du den rundt seg selv, da skal den sitte fast i håret 😛 Du kan ta de i på kvelden etter at du har vaska håret og sove med døm. Når jeg tok døm ut i dag tidlig så jeg jo ikke ut 😛 Men når jeg fikk gredd håret litt så jeg nermest ut som en sau 😛

DSC00184

Det var i dag tidlig. Sa jeg var sau.. (eller kanskje afro?)

 Har egentlig ikke skjedd så mye i dag. Har jo hatt litt fritimer og da stakk jeg ned til mamma og begynnte å «permere» litt til. Altså, Arkivere bare i perm 😛 Mamma ville ha et nytt system på elevene så da kom vi fram til permer 🙂 Praktisk fordi det tar mindre plass. Det ble 4 permer til sammen, og jeg synes selv at jeg har vært flink 😛

Etter at vi hadde vært på jobben til mamma, litt på overtid, stakk vi på europris. Jeg skulle se etter noen permer til skolebruk og anna bruk og mamma skulle finne termometere og klokker til klasserommene ++. Jeg fant jo selvfølgelig litt mer enn det jeg skulle ha 😛 Kjøpte bl.a. en liten Nasse Nøff bamse som har sånn kuler som er i saccosekk i rompa 😛 Han har fått fin plass ved data’n 😛

DSC00189

Han ser jo litt ladeback ut da, men han var sååå søt^^

 Jeg kjøpte en leke Bill fra «Biler». Trodde han kjørte sånn som Luigi bilen min gjør, men gjett hva! Han kjører baklengs OG svinger!!! 😛 Veit jeg er barnslig, men det er nok derfor jeg koser meg sånn på BUA også 😛 Fikk kjøpt meg regnbukse også. De jeg har er for små og jeg må jo bare regne med at jeg må ha noe sånt i løpet av høsten på Solvang 😛

 Når jeg kom hjem fikk jeg mekka litt på håret som hadde sklidd litt ut i løpet av dagen.. Fikk det opp i hestehale litt tidligere på dagen. Den ble litt nusselig for den krølla seg innover igjen og i tillegg er jo håret mitt blitt litt kortere 😛 Fikk nå gredd det litt på nytt og da bled det jo nesten finere enn på morran 😛

Okey, det er litt flatt på toppen, men det er fluffy ellers^^

Okey, det er litt flatt på toppen, men det er fluffy ellers^^

I mårra er det utplassering igjen. På onsdag fikk jeg 2 tegninger av 2 elever i 1. klassen min^^ Tenkte å legge døm ut her for døm var fine. Den ene har jo jeg tegna da, men eleven har fargelagt den selv 😛 Lurer på hvordan det blir på SFO i morgen. Vi skal ha ansvaret helt alene i morgen, så gruer meg egentlig bittelitt. Var i banken i går også og fikk fiksa meg studentpakke med VISA og slik. Er lei av VISA electron.. Det er flere ganger jeg kommer til kassa i utlandet og får beskjed om at «beklager, men vi tar ikke electron»… Da er det bare å gå ut igjen da.. uten det du skulle ha.. Det ER så kjipt!! Tenk om det er den tida i måneden da!!

I morgen er det fredag og det eneste jeg vet helt sikkert er at jeg og mamma skal få prøvd å rydda litt i helga.. Noe mer aner jeg ikke.. Er første gang på leeenge at jeg ikke har noen planer for helga.. KJEDLIG!!

2 kommentarer

  1. Chanip sier:

    Jepp veit det egentlig, men da er det så vanskelig å få rulla døm på plass.. Har oppklipt hår med forskjellige lengder. Lettest når det er vått 😛

  2. Magni sier:

    Sånne papilotter lønner seg å bruke i tørt hår når man sover med de, da blir krøllene skikkelig fine : )

Skriv et svar