des 30

Takker og bukker!!

Veit jeg ikke har vært flink denna måneden og jeg skal skjerpe meg.. Fikk den siste julepresangen i dag 🙂

Det jeg har fått til jul er «Formørkelsen» og «Ved Daggry». De 2 siste bøkene i Twilight serien 😀 Hode-massasje duppeditt, såpe som lukter kjempe godt, men ikke til bruk 😛 Neglelakk sett med sånn ting til å ha mellom tærne, 1400kr til sammen, CD (Dirty Dancing soundtrack, hadde den fra før så bytta til en annenjeg hadde lyst på), bolero, lysestake, kalender med bilde på 🙂 Saft, sokker med matchende votter, litt marsipan, Kong Haakon konfekt og ellers MASSE sjokolade 🙂 Tusen takk alle sammen 🙂

I dag har jeg vært i Hafjell med søskenbarna mine. Det var utrolig kaldt, men var litt morro også. Blir ikke no tur dit i mårra ihvertfall. Vil ikke bli mer forkjøla enn det jeg er.. Ja.. jeg greide å bli forkjøla.. på julaften!! Dumme meg som prøvde å se litt fin ut før jul gikk i skjørt. Var kaldt ja, men overlevde jo, var værst nedover beina. Hadde til og med dunjakka til mamma den ene dagen! Menmen..

I går var jeg, pappa og Reidun en tur nede hos farmor. Det var koselig, men også litt ekkelt. Vil ikke gå i nærmere detaljer, men farmor begynner å bli gammel. Hun har alltid surra med navna til meg og kusina mi, men det var litt værre i går 🙁

På julaften var jeg og mamma hos bestemor og spiste og pakket  opp gaver, før vi stakk innom Reidun og pappa med gaver til døm 🙂 Reidun ble kjempe glad for løperen jeg hadde brodert 🙂

Burde fått lagt ut noen bilder både her og der snart.. Håper på noen fine i mårra 😛

Har fått hengt litt ute i det siste også 🙂 Har vært litt med Are, en som har bodd her oppe men som nå bor på Jessheim. Koselig at noen vil ha meg med ut 😛 Var hos Jan Helge og Cecilie en dag også 🙂 Koselig var det 🙂 Får se om det passer for døm om jeg tar meg en tur etter skolen eller no etter nyttår 🙂

Men for ta mer neste år 😛 blir ikke no i mårra 😛

Skriv et svar