jan 04

Årest første! Skjerpings fra nå av ;)

Da er det årets første da.

I dag skal jeg bort til bestemor en tur. Skal være der til over middag også skal jeg på prøvesynging halv 7. Håper det går bra 🙂

Blir jeg og Cristina alene hos bestemor en stund, for Christian skal til tannlegen en tur. Er ikke no godt når du ikke får sove om natta 🙁

På nyttårsaften var vi hos bestemor og spiste. Vi så på Dirty Dancing på TV før det brakte løs ute. Vi stod på verandaen og så på og naboen hadde 2, 3 batterier han fyrte av + at det var noen oppe i fakkelmannen. Vi tulla med at det var Hagen som var der, slektning av oss 😛

Den 1. slappa vi bare av og det gjorde vi vel for det meste den 2. også. Da skulle vi ut på Hafjell Pizza og feire bestemor og ei vennine av ho som blir 80 år denna måneden. Det var en vellykket feiring. Vi ble kjørt hjem av pappa og jeg lurte på om jeg kunne være hos han litt, men jeg ble visst over natta jeg 😛

Var hos bestemor litt i går også. Mamma skulle kjøre tante Kjersti og Øyvind til toget, så da ble jeg igjen hos bestemor sammen med tante Jorun, Christian og Cristina. Vi var der til middag, vi spiste kjøttkaker 😛 og så dro vi hjem. Jeg satt for det meste på facebook og fiksa på farmen min på farmville. Da jeg var ferdig, leste jeg bloggen til Marion før jeg gikk å la meg.

Håper jeg rekker litt når jeg kommer hjem etter koret i dag, hvis ikke kommer det i morgen 😛

Skriv et svar