jan 30

Gatas Parlament på Plan-B!

Har hørt om døm, men viste ikke om jeg hadde hørt døm. Hadde hørt noen låter, men det var fint lite 😛 Sitter og digger litt nå, fikk lasta det ned 😛

Var morro å være der i grunn. Jonas skulle være med Gullik ut på der og jeg lurte på om jeg fikk bli med å, isteden for å sitte hjemme. Det var greit det, så jeg og Jonas dro og møtte Gullik på Lillehammer 🙂 Det var gratis og komme inn og det ble servert mat som «restaurant og matfag» klassa på Mesna hadde fiksa. Det var også gratis 😛 Det skal visstnok bli mulig å kjøpe den samme maten på Plan-B utover. Bra opplegg egentlig 🙂 Burde vær der ute oftere føler jeg. Torsdager kan vær mulig da, for det erikke så langt fra jobben til mamma 😛 Så da kunne man spist Peppes-pizza eller no før døm åpner neppå der 😛 hehe 😛 Blir kanskje litt drøyt å gjøre det hver uke. Overtid på mamma og pizza hver torsdag + at vi har hjemmelagd hver lørdag.. Nei det blir nok ikke SÅ ofte isåfall. Blir litt væl drøyt syns jeg..

Men nå legger jeg meg tror jeg, Vurderer å få gjort noe drill greier i mårra, sånn at vi har noe til Øyer-ekko som kommer om ikke alt for lenge..

Snakkes 😉

2 kommentarer

  1. Chanip sier:

    Syns det var artig å være med å se og høre 😀 Kom til Lillehammer litt oftere da 😉

  2. Bra!
    Flere burde sitte hjemme og digge Gatas. Oftere, høyere, flere og mer. Fortsett sånn!

Skriv et svar