jan 31

Hafjell!!!!!

I dag var jeg i Hafjell med Jonas, Jon Vegard og Gullik 🙂

Møtte Jonas ved gamle bookingen før vi satte oss i heisen opp til toppen (eller mere etter andre stolheis da, men det er litt «toppen» det å :P) Kjerte noen runder før vi stakk inn på kaféen på midtstasjonen. Fant ingen ledige plasser, så vi var på tur ut da jeg hørte at Gullik ropte på oss 😛 Vi satte oss ned med Gullik, Jon Vegard og en til (husker ikke navnet :P) Satt der og spiste og varma oss litt, før vi stakk ut igjen med Jon Vegard. Jonas og Jon Vegard kjørte i parken, så jeg kjørte mye for meg selv og måtte gjerne vente litt før døm kom bort til heisen.. Var småkjedlig akkurat det da, men koste meg ellers 🙂 etter 3 funka ikke kortet mitt mer, så da kjørte vi ned til bilen. Jonas måtte en snartur innom butikken før vi stakk bort til han. Mens han var i dusjen, skrudde jeg på TV’n og fant en film jeg syntes kunne stå på 😛 Nemlig «Nasse Nøff» 😛 Digger den lille rosa og redde fyren 😛 Av gammel vane, så sovna jeg selvfølgelig på sofaen 😛 Våkna sånn halvt av meg selv rundt halv 7 😛 Veit ikke hvor lenge jeg hadde sovi da, men merka at Jonas prøvde å vekke meg 😛 Vi satt nå å snakka litt og kødda litt att og fram 😛 Var koselig å være der borte, selv om det ikke var sånn som før.. 🙂 Kom hjem nærmere 9 tror jeg, så ikke så hard på klokka 😛

Har ihvertfall kost meg uansett i dag 🙂

 Takk til dere som gjorde dagen så bra 🙂

Skriv et svar