apr 27

Innrømmelse…

Jeg innrømmer det! blogging er jeg virkelig ikke flink til. Jeg får aldri ut fingeren til å sette meg ned med data, tlf og kamera. Jeg veit ikke hvor lenge eg har lovt bilder nå, men det er en stund..

Det har allikevel skjedd litt her. Korpset var med på Lillehammerreveljen. Der har jeg masse bilder jeg ikke har fått over å data enda. og den isen jeg lagde meg har jeg tatt bilder av, men ikke fått lagt ut.. Jeg er håpløs XD Skal prøve å legge de ut snart.

På skolen om dagen har vi prøve-eksamen og mange på BUA er russ, inkludert meg. Jeg var russ i fjor å, men ville være det en gang til siden vi r flere i klassa i år. Ferdig på Vargstad i fjor, ferdig på skolen i år 😉 Det er også mye heldagsprøver om dagen. Har vært en onsdag som jeg har hatt fri, fordi de har hatt engels heldag og i morgen skal de ha norsk heldag, så blir fri da å. Tenker meg på jobben til mamma en tur, så jeg får gjort no fornuftig. Blir ikke gjort no når jeg er hjemme XD

På 17. mai får jg 10-års mdaljen min. Har vært med i korpset i 10 år nå. Blir med på flaggheising på morran og frokosten, men etter at jeg har fått medaljen min blir det russefeiring resten av dagen. Håper litt å at i skal til mamma’n til Jonas den dagen, samtidig som jeg vil være i Øyer, og kunne være med på koret på kvelden. Får se hva som skjer. Er 3 uker til enda.

Vi (jeg og Jonas) er mye med Jon Vegard og Ingrid den siste tida. Koselig er det 🙂 Har selvfølgelig vørt med Gullik og Trine også. Jeg og Linda greier å snakke sammen igjen også. Vi kn snakke sammen å le, er egentlig litt godt at vi kan være i samme rom igjen uten gnister. Navnet mitt står til og med på russebobilen hennes, siden jeg kommer til å være med, når Jonas skal kjøre for døm 🙂 Positivt i grunn. Burde sikkert fått snakka sammen litt om ting som har skjedd, men tror vi skal vente til værste russetida er over 😉

Skal prøve å ta masse bilder i russetida. Ting må jo dokumenteres. Skal sitte under pulten en time en dag, også har jeg spurt Ivan og Espen om de vil være med å trille handlevogn i drive in på McD så jeg får kjøpt meg Happy Meal XD. Må jo få leke i lua!

Skriv et svar