mai 11

Finne kjole til Ingrid i dag!!

Igjen lenge siden sist.. og jeg har ikke fått bildene over PC’n enda.. Huff..

Men! I dag skal jeg og Ingrid til Gjøvik, eller var det Hamar? Vel.. en av plassene ihvertfall. Ingrid trenger ny kjole til et par spesielle anledninger, og jeg sitter hos Jonas og har egentlig ikke så mye å finne på, så da kunne jeg være med på det! Koselig^^

Jonas har fått en del til bilen i dag, så nå er det håp om at den skal gå igjen også. Har fått låne en bil som broren hans har hatt, men var visst ikke helt til å stole på den heller, så har blitt mye arbeidsbil, noe som Jonas ikke er så happy over. Men nå er det håp for «Den Røde Baron» igjen! Litt rar ser jo bilen ut da, siden Jonas greide å bulke den litt foran, men ellers en fin bil, syns jeg.

Var på kor i går! Kom en time for tidlig, for jeg hadde glemt at det var bassøvelse fra 7 til 8, så der satt vi å blomstra, vi som ikke hadde hørt/glemte det. Ingen krise å sitte der en time da.

Ellers er det vel ikke så mye mer å fortelle om. Har ikke fått tatt noen russeknuter enda. Det virker som at de andre tar de på tirsdager i allmenfagtimene, men da er jo jeg hjemme.. Skal få tatt to i morgen håper jeg. kanskje 3 hvis vi har no undervisning 😛

Men, time to go! Snakkes 😉

Skriv et svar