mai 19

Nesten 14 timer i bil..

Det er lenge sant? Hvorfor? Se på hus! I Sverige!

Huset vi så på

Mamma vekka meg rundt halv 6, da var det rett opp (hadde ikke problemer med å stå opp engang) og spise frokost og kle på seg, før jeg skulle møte pappa på Esso halv 7. Da bar det nedover til Oslo for å hente farmor. Jeg sov mye av turen ned dit, men gikk da bra. Da vi hadde plukka opp farmor bar det til Sverige og Gullspång. Den strekningen var lang.. Jeg sov da å, og når jeg våkna tok jeg fram strikketøyet mitt (nå er jeg straks ferdig, takket være turen i går!) Sier ikke hva det er, før det er ferdig og gitt bort 😛 Når vi kom fram kjørte vi forbi huset en gang, før vi parkerte ved banken. Der satt vi i nesten 2 timer tror jeg. En halv time før timen til pappa og ihvertfall 1 time, om ikke 3 kvarter, mens pappa var inne. Ble mye strikking da å.

Når han kom ut, dro vi opp til huset igjen før pappa ringte megleren. Når han kom fikk vi se på huset. Det var i grunn ganske ålreit. Stort kjøkken, men rare rom-inndelinger fordi det var kontorer og diverse der nå. Er sånne vegger vi kan ta bort. Vi så på rommene oppe der det blir rom til alle. Jeg får det nest største rommet. Har ikke no spesielt med bilder derfra, for det satt ei dame og jobba der når vi var der. Men veggene var lyse-lilla og de var delt litt nedenfor midten så det var no tapetlignende på den nederste delen. Med andre ord, to farger på veggen! Lys grønn vegg og kremgule lister og «tapet». Tror det blir kult.

Kjøkkenet

Rommet mitt 😀

Det første jeg la merke til ved huset var nabokaninene. De var sååå søte^^ Også var det masse hvitveis der. Tettitett. Masse grøntarealet var det der å. Jeg sa jeg ville ha kaninbur jeg å, så jeg kunne ta med mine på ferie. Det hørtes ut som at det var greit 🙂 Det var STOR sandkasse der å. Jeg som har lekebiler kan jo kose meg der etterhvert. Når Tuva (bebisen som storebror og Ingvild får i juni) blir stor nok, så har jeg en utrolig god unnskyldning! Huske var det der å 🙂

Huskene

Sandkassa

Masse hvitveis

De søte naboene^^

På turen tilbake holdt jeg meg våken hele tida. Mere strikking og Mp3 i øra. Vi spiste på en pizza restaurant før vi dro. En stor calzone, og da mener jeg STOR. Orka ikke halve engang, men god var den. Tok laaang tid før vi var i Oslo igjen. Men vi kom oss da tilbake og var der ved 9 tida, og da i Øyer igjen ved halv 12, 12 tida. Ble fri i dag gitt. Nr1. var at jeg var sliten etter så lang tid i bil og nr 2. var at jeg fremdeles ikke var helt i form. Føler meg mye bedre i dag, så det blir nok skole i morgen.

Pappa dro nedover igjen i dag, for å betale husleie og for å skrive under på no kontrakt greier. Han sa at vi snakkes igjen når han hadde blitt huseier. Så da gjenstår det å se når vi kan begynne å male og flytte saker og ting. Gleder meg!!!

Snakkes for nå 😉

Skriv et svar