sep 03

Ha ha!! prøvde blogg.no.. Uten hell!

Jepp! Jeg prøvde meg på blogg.no, men i mine øyne er den veldig tungvind! Jeg skjønner ikke hvordan folk orker å holde på med den.. Når du er innlogga fant ikke jeg noen snarvei fra bloggen til redigerings-siden bl.a. Man kunne heller ikke legge inn innlegg og endre datoen på det etterpå sånn som her, noe som jeg føler er vesentlig hvis man skulle skifta blogg. Jeg vil ihvertfall ha med meg de gamle innleggene mine over på en ny, så nei takk til blogg.no.

Ellers i dag har jeg ikke gjort noe annet enn å sitte på data’n.. Jeg sto opp og satte meg ved den mellom 11 og 12 i dag. Jeg var kald i dag også, bare hutra i hele dag :/ Etter noen timer gikk jeg opp på rommet mitt og rydda opp maling-, tapet- og strierester, men det var det også.. Jeg ble sittende her igjen og surre rundt på facebook.. Så ble det middag i Annexet igjen, enda jeg håpa på at jeg skulle få lage middag i dag.. Så ble det data’n igjen. For å si det på en annen måte: har ikke gjort så mye fornuftig i dag annet enn å stappe mat i huggu og sopt opp fra gulvet 😛 lite med bilder i dag.. Får se hva som skjer i morgen 🙂

Naity nait folkens 😉

Forresten! Det her var innlegg nr 100!! Yeii…

2 kommentarer

  1. Chanip sier:

    er på en måte greit det å, men likte ikke blogg.no.. Blir så kantete og layouten blir ikke no fin, med mindre man får proff hjelp av kusina si 😉 eller andre..BLir isåfall til linker, hvis knappen fungerer som den skal..

  2. Ja wordpress har sine fordeler der med at man kan jukse litt på datoene. 😛
    og seff flere muligheter. Blogg.no er simpel der, men de har liksom muligheten til å gi maaange flere lesere. 😉

Skriv et svar