sep 30

Hva får du hvis du krysser en ripsbusk med min bestemor?

Jo! Da får du verdens beste syltetøy, eller ripsgelé som vi kalle det!

Bestemor har vært så søt og snill og lagd 4 rømmebokser med ripsgelé, bare til meg 😀 Hun hadde lagt på et lag med voks for at det skulle holde seg i kjøleskapet og ikke måtte inn i fryseren. Nå har jeg tatt hull på den ene boksen. Fant ut at jeg ville ha no supergodt på skivene mine i dag 🙂 Må si at jeg hadde et helt annet bilde av voksen 😛 trodde den var litt geléaktig den å (har ikke peil på voks), men den var stiv, som om det skulle vært stearin 😛 Veit ikke hva den er laget av, men det gjør meg ingenting 🙂 Bare ripsgeleen min holder seg 😀

Jeg lagde meg først to skiver som jeg pleier å spise hver morgen, men det var så godt at jeg måtte ha mer 😛 Er sikker på at hvis jeg har et skikkelig grovt brød (er ikke no fan av det) så kommer jeg ikke til å merke no til det en gang 😛 Bare spise og spise 😛 Har fremdeles lyst på flere skiver, men skal ha brødet en stund, så da får en la være 😛

Nammenam!! Litt sur smak, men samtidig er den kjempe søt. Blir vel sur-søt da 😛

Må bare avslutte med å si at jeg er kjempe glad i bestemoren min!!

Blogglisten

Skriv et svar