sep 22

Mange inntrykk!

Ble vekt i dag også, vet ikke helt når, men det kan da være det samme 😛 Lå bittelitt lenger under dyna enn det jeg burde, men vi hadde det ikke travelt heldigvis 😛 Det var opp å kle på deg, vaske håret og gjøre seg ”presentabel” nok til å gå ned til frokost. Må si jeg var dugelig trøtt, så tror ikke jeg så så veldig bra ut 😛 Spiste 1 stor loffskive til frokost med brunost på og et glass juice. Satt litt til før jeg gikk opp på rommet igjen. Litt tid for seg selv er godt. Var litt småuggen i magen også. Litt på grunn av reise (som er helt vanlig hos meg) og selvfølgelig det at jeg skulle snakke med sjefen på Chanita.

Vi pakket sammen sakene våre og sjekket ut av hotellet. Jeg ville innom Cubus en tur, for jeg hadde sett reklame på flanellskjorter! Elsker det stoffet! Har en herreskjorte fra Match, men følte for en til som var litt mindre. I riktig strl. og ikke sånn stor og god om man koser seg i 😛 Det endte med 2 stk.. Jeg klarte ikke å bestemme om jeg skulle ha en vanlig skjorte eller en litt søtere type som hadde litt mer fasong og detaljer.. Men, men.. i mine øyne er flanellskjorter gode å ha 🙂 God nå som det begynner å bli kaldt i hvert fall!

Etter Cubus fant vi en kafé å sitte på til tiden var inne til å stikke til Chanita. En kaffe av noe slag til mamma og en Pepsi på meg 😛 Pepsi er ikke noen bombe akkurat 😛 Mens vi satt der fikk jeg melding av Anita på Chanita, om at jeg kunne komme når som helst, da en kunde kom litt senere enn planlagt. Vi drakk opp og gikk bort. Vi måtte skritte over noen materialer foran inngangen, for Peppes holdt på med nye markiser eller no, men vi kom oss inn. Da vi kom opp trappa, skjønte vi ikke helt hvor vi skulle gå hen med en gang, men når vi snudde oss rundt så vi døra inn til Chanita. Vi gikk inn og så etter folk og der kom Anita. Håndhilste og fikk klem. Blir like overraska hver gang jeg får en klem sånn ut av det blå 😛 Men det er jo utrolig koselig å da 🙂 Det ble litt skravling og litt omvisning i lokalene. Mamma tok fram noe av det jeg hadde sydd mens jeg var på ”rundtur”. Hadde sendt bilde av det, men tenkte det ville være litt bedre å se på nært hold og ikke bare på bilde. Dessuten så passa ikke det ene skjørtet mitt den dagen jeg tok bilde. Det hadde blitt for stort! Enda vi hadde vaska det var det 5-6 cm for stort i livet. Bare sånn helt plutselig! Men nå passer det igjen, så var vel bare kroppen min som spilte meg et puss.. Får titte i boka til mamma etter mulige løsninger så det går at å bruke det i 2-3 strl. Er litt kipt om det plutselig blir for stort og du skal på ett eller annet, eller at det er litt i trangeste laget. Men at jeg skulle krympe?? Jeg kan ikke krympe, jeg er jo så liten fra før! Men er da tilbake i normalen, men syns likevel det er snålt å kjøpe klær i 34 og ikke 36 som jeg er vandt med. Jeg er en XS har jeg funnet ut 😛

Etter rundturen, titta hu på det jeg hadde med og jeg fikk skryt for det jeg hadde gjort 🙂 Det ble enda mer skravling og jeg som teoretisk sett burde hatt mange spørsmål, hadde INGEN! Ingen jeg kom på der jeg stod, men sa at de kommer helt sikkert når jeg legger meg i kveld 😛 Det jeg ble forelska i var div kjoler som sto utstilt. For ikke å snakke om alt det stoffet som var der!! Strikkemaskin hadde hu å. Jeg har ikke gode erfaringer med strikkemaskin.. Det ble liksom ikke helt greia på Vargstad, for der fikk vi ikke gjøre annet enn en farge på garnet. Det ble liksom for ”avansert” for oss.. Men når jeg så alle prøvene Anita hadde, fikk jeg så lyst til å prøve 😛 Har fått inspirasjon i dag i hvertfall! Vil sette meg ned med mønster og symaskin NÅ!

Sitter med masse inntrykk etter besøket i dag, og hode virrer litt. Prøvde å sove litt på toget. Sovna gjorde jeg også, men det fortsatte jo etterpå uansett. Er ikke sånn skal/skal ikke, men mer det at det var masse inntrykk som må synke inn. Det var helt klart et sted jeg kan like meg. Masse forskjellig å holde på med. Jakker, kjoler, korsett, redesign osv. Fikk inspirasjon til å prøve jakka fra 2DT i et annet stoff. Et tynnere stoff. Møbelstoff var det vi skulle bruke og jeg fant meg et stoff i den fargen jeg ville ha, men det hadde de ikke, så måtte finne noe anna.. Noe i samme farge.. men det jeg fant var tjukt og stikkete. Definitivt ei jakke INGEN vil bruke.. Men kanskje i et annet stoff. Fint jeg har mønsteret da 🙂 Siden jeg fikk lyst til å prøve igjen. Blir jakt på billig hybel i en omkrets av ca 30 min reisevei nå ja!

Var jo en over Amfi Area, men den var i dyreste laget.. Perfekt beliggenhet til butikken, kanskje 5 min å gå. Men sånn er det jo.. Man finner noe, men så går det ikke på grunn av ett eller annet.. Men vi har tatt med oss busstabell, så da er det bare å titte på hvor langt en kommer på en halvtime og gå ut i fra det 😛

Den neste 4 timers togturen gikk forsåvidt greit, men turen fra Oslo til Lillehammer var drug.. Virkelig drug.. Det kjentes ut som at vi aldri kom fram.. Ikke no spesielt å finne på heller.. Gah! Men når er jeg nå hjemme og har planer om å legge meg nå. Sliten, veldig sliten..

Har ikke fått tatt noen bilder.. det er synd.. Veldig synd, men skal sjekke ut google i morgen 😉

Natta!

Blogglisten

Skriv et svar