sep 14

Mislykka middag og ellers?? Ingenting..

Jeg våkna før 8 og hørte pappa sto opp. Tenkte jeg skulle opp å, men øya var så tunge enda at jeg slokna igjen.. Hørte heller ikke klokka som skulle ringe kl. 9 og fortsette hvert 10. minutt i en time.. Så da..

Smørte meg to skiver brunost til frokost og skrudde på pc’n (som vanlig) og ble sittende helt til pappa begynte med ei bøtte og vann. Da tenkte jeg at jeg fikk gjøre no jeg å, så jeg fant fram til ny maskin og fikk tatt noen ting opp fra gulvet så vi fikk tørka over så vidt det var der inne å.. Stakk i butikken litt etter det og jeg lagde pannekaker til middag. Det er ikke min sterkeste side for å si det sånn.. Har fått til mange fine pannekaker jeg altså, men felles nevneren for de gangene er at jeg ikke har lagd røra.. De gangene det ikke går har nemlig jeg stått for hele prosessen.. Så da gikk det jo selvfølgelig gali i dag..

De 3 første pannekakene som ble svidde..

Og sånn ser de ut når det går rett til helvete som var mitt tilfelle..

Pannekaker blir det nok lenge til før jeg lager igjen.. Er lei av at det går til dundass.. Krysser fingra for pappa-middag i morgen 🙂 Gammel hyttefavoritt 🙂 Makaronivelling 😀 Varm melk og makaroni med sukker på! Nam!!! 😀

Nå må jeg ned å henge opp klær igjen før jeg finner puta 🙂

Blogglisten

Skriv et svar