okt 31

Endelig!!

Nå veit jeg at jeg har sagt at jeg skal, og ikke gjort, men NÅ kommer det!!

Har nå endelig fått alt inn på rommet mitt. Ja ikke symaskina da, men alt ellers. Symaskina står nede sammen med pappa sin. Har et lite prosjekt på gang, som dere sikkert har lest tidligere 🙂

Har fortsatt ikke alt jeg skal ha opp på vegger, men venter litt med det. Ramma på det ene bildet må limes og jeg har heller ikke fått kjøpt pulten min enda, så får heller ikke hengt opp det andre bildet.. Men men.. De er forresten heller ikke på rommet mitt da 😛 De står på rommet til lillebroder’n, det han skal få lov til å bruke når han er her en tur. De får pynte opp der litt 😛

Har hatt to netter på rommet mitt nå, og fy så godt det er!! Trives virkelig 😀 Lå å dro meg ekstra time i dag tidlig, siden klokka ble stilt i natt 😛 Hadde liksom en time til på meg følte jeg 😛

Er litt kaotisk her siden jeg ikke har all hylleplassen jeg regna ut enda, men det går jo. Skal jo snart hjem og på flyttefot og da forsvinner mye av tingene likevel. Må jo se ut som jeg bor her inne sjøl om da. Jeg går ut i fra at dere skjønner at jeg sitter på rommet mitt nå 😛 Men til bildene (ignorér rotet)!!

Senga mi! Med hylle til gode venner og leselampe for to 🙂 Til og med den fine brune hunden har fått ett hjem nå! Nå slipper den å bo bak sofaen pga plass mangel 🙂 Det er en Herrens mening i alt 😛 Alice puta mi har også fått plass 🙂 Pleddet er en av tingene jeg fikk av mamma 🙂 Snakk om treff! Knerten er på plass også 🙂

Hjørnet ved lillevindu 🙂 Den rosa nytrekte stolen, Twilight bøker (og filmer) og andre bøker. Bl.a. hobbybøker og barnebøkene mine fra hytta. Spill og puslespill på øverste hylle 🙂 Lekekassa mi og skittentøyskurv. Jeg har ikke så mye skittentøy som det ser ut som. Jeg har bare et stort forbruk på klær! Jeg bruker en topp en dag, men vil bruke en annen dagen etter, så derfor rekker ikke alle klærne mine å bli skittentøy, men pent brukt og legges oppå skittentøyskurven eller over alt ellers 😛 Ser dere de tre blomstene i vasen?? og det rosa lyset ved siden av?? Det er de andre tingene jeg fikk av mamma 🙂 Lyset står på en glass skål, men det syns ikke så godt. Kan ta et bedre bilde i morgen 🙂 Kameraet er dødt igjen 😛

Kommode og speil. Har slitt med dandering på kommoden i dag.. Kan trygt si det ligger litt anna en klær i de skuffene 😛 Deler av skosamlinga mi på siden 🙂 og NEI!! Det er ikke skakt! Bare bildet som er tatt på en merkelig måte 😛

Datahjørnet. Midlertidig databord er et camping bord.. men det duger da 😛 Klesskapet mitt er halvt gjemt bak døra 😛 Har kjoler og skjorter hengende der 😛 Jeg har ikke mindre enn 3 PCer, men det ordner seg etter en opprydning på harddisker osv.

Var veldig usikker på opphenget til gardinene.. Beltene var liksom så alt for lange.. Men da får man plassere de høyere opp 🙂 Hobby- og sysaker foran senga 😛

Tok bilde av "krystallen" på lampa mi her om dagen 😛 Syns det ble litt fancy 😛

Pærer som ser ut som flammer! Det må jeg si er skikkelig kult!! Ble så koselig her inne med lille Ikea-lampa i vinduet og "flammer" i lysekrona ^^

Var så vidt det var hjemme aleine i går. Satte på litt musikk og sang med. plutselig hører jeg et smell, sånn som når man smeller dingsene som sitter på kransekaka, og så at det liksom gnistra i den ene pæra!! :\ Jeg skrudde fort av lyset og bytta pærer, men lampa funka ikke! Trodde lampa mi var ødelagt :\ Skulle inn på rommet til Glenn en tur og merka at taklampa der inne heller ikke funka.. Da tenkte jeg at det kanskje var en sikring.. men hvor er sikringsskapet?? Reidun skrev til meg på Facebook hvor og jeg fant sikringsskapet og jeg fant sikringen som hadde gått 🙂 Da var det lys på begge rom igjen 🙂 Men fy som jeg skvatt når det smalt 😛

I dag har jeg fått fiksa rommet til det det er nå og pappa har fått fiksa rommene til Glenn og Jon, så nå kan Reidun å gutta komme på besøk 🙂 Har ihvertfall sengeplasser til besøk nå 🙂

Vurderer egentlig litt sims nå. Har ikke fått spilt no selv om jeg har skrevet at jeg har vurdert det tidligere i uka 😛 Syns jeg har fortjent det nå, nå som rommet mitt er i orden 🙂 men da tror jeg at jeg skal bytte stol 😛 Begynner å merke at jeg sitter hardt nå :\ Halebeinet verker :\ Får skaffe meg ei stolpute tror jeg 😛

1 Kommentar

  1. mamma sier:

    nice 🙂

Skriv et svar