okt 07

Hjemme igjen, men uten nett..

Da er jeg hjemme igjen en tur 🙂 Dro fra Spång med fint vær. greit det blåste masse, men det var ihvertfall sol 🙂

Været vi dro fra.. Blitt enda mere høst nå

Det vi kom hjem til var ikke så bra.. Tåke som ligger langt ned i dalen og utrygt for regn.. Kjedelig, men da er det innekos som gjelder 🙂 Har jo ikke TV  i Spång så da har jeg plutselig masse å gjøre 😛

Fikk aldri no «ferdig kake» bilde, men har før glasuren, selv om den ikke ser like god ut 😛

Litt sprekt men 😛 Den så mye bedre ut med glasur, men smaker jo fremdeles det samme uten 😛

Turen opp gikk greit (som den alltid gjør 😛 ) Siden Reidun skulle opp igjen, så fikk jeg sitte på med hu isteden for å ta buss/tog 🙂 Det begynte så vidt å regne et par ganger, men begynte ikke no ordentlig før vi var nesten framme 😛 Duppa gjorde jeg å.

Ble en runde opptak før senga ble inntatt. Hadde ikke nett mandagskvelden.. Er ikke noe som er bedre enn å legge seg til knaskelyder og litt romstering fra sånne kosinger ^^

Tirsdag var det opp like før halv 9 for å se «Diagnose Mord». Spennende! Hadde ikke nett da heller. Jeg klarte meg forsåvidt fint, men merka at det var noe jeg skulle ha gjort som jeg ikke fikk gjort 😛 Etter en stund stakk vi bort til Reidun som hadde nett, sånn får å gjøre det som»plaga oss» mest 😛 Når vi kom ned på Oddvang (ca 1km nedenfor huset) sto det ikke mindre enn 4 Relacom biler der. Med andre ord en STOR feil under ombygging av lokalveien 😛 Etter at vi hadde gjort oss ferdige på data’n og Reidun kulle bort til ei anna ei å male, var det butikken og rett hjem. Da hadde nettet kommet igjen også. Fikk vite av Jonas seinere, som jobber i Relacom, at det var en feil der borte. En ganske stor kabel, med 2 skjøter hvor de trengte 2 mann per skjøt. Derfor 4 biler 😛 Greit å vite 😛 Skjedde ikke mye mer annet enn lasagne til middag 🙂 Dolmio nesten ferdig 🙂 Godt det å, men liker den fra spise.no bedre nå 😛 Så på tv mesteparten i går å 😛 «Sinna Snekker’n», «4 stjerners reise» og «CSI» 😛

Egentlig bare en klump med kjøttdeig, saus, pasta og ost, men det ER lasagne 😛

I dag har det ikke vært mye heller 😛 Sov til over 11 i dag 😛 Da kom mamma hjem etter en tur på jobben å 😛 Har blitt mest sittende på rompa forran tv’n i dag å. Alt med skjerm er og blir noe som får deg til å gjøre ingenting, men sånne dager er godt 🙂 Ble rester i dag 😛

Nå nyter vi en god gammel tegnefilm! Nemlig Asterix og Obelix!! Den der de erobrer Amerika. Den går på østfoldsk, noe som gjør filmen dobbelt så kul!! Blir natta etter den 😛

Skriv et svar