nov 22

Første innlegg på hybel!

Siden sist har det skjedd en hel del! Skriver et kort sammendrag:

Jeg fikk tak i skriveren på Clas Ohlson, JEII!! Fredag var det siste innspurt på pakking, ut å si hade til bestemor og tante Kjersti, over på baksia for å si hade til pappa og Reidun, så over broa igjen for å se film hos Ingrid og Jon, sammen med Jonas. Vi så «The Green Mile» Likte den veldig godt 🙂 Vurderes inn i samlinga 🙂 Vel hjemme var det sofaen som var seng for meg. Fikk jo ikke sove selvfølgelig, så siden TV’n sto på ble det slutten på en episode med «Providence» og litt «Melrose Place».

Vi skulle jo egentlig opp rundt 6 for å pakke bil og komme oss av gårde, men klokka ble halv 9 før jeg ble vekt. Shit samma. Spiste og pakka bil og kom oss på hjul. En tur innom IKEA Slependen for nødvendigheter som servise, kjeler og div kjøkken redskaper samt litt små ting ellers. Middag på McD. Var her på Nedenes rundt halv 10 tror jeg. Da var det å lesse inn det som var i bilen. Jeg har en nabo uten om huseieren som hjalp oss med kjøleskapet 🙂 Jeg fikk ræva i gir og begynte å pakke ut det ny innkjøpte og det jeg hadde med meg. Det ble stappfullt i skapet på kjøkkenet!! Har heldigvis noen hyller i en liten gang jeg har satt plastikkbokser i. klokka ble nærmere 4 i natt og jeg våknet av meg selv rundt 9! Wow! Opp å spise frokost og begynne å sette sammen hyller og få ting på plass i dem. Vi tok oss en rundtur etter bussholdeplass og butikk. Jammen er ikke bussholdeplassen mer enn 10-15 min gange herfra og på veien dit: en Kiwi! Noe så lettvint!! Vaskemaskina kom på plass i dag med god hjelp av naboen. Etter det ble det litt oppvask før det ble middag. Mammas pizza<3 Så måtte mamma dra.. og JA jeg begynte å grine.. Men med godord i retur så hjalp det en del 🙂 Etter det har jeg sotti på blomsterkassa mi. Med facebook, msn og photoshop. Har ei remse med bilder som skal ut 🙂

Bilder sier mer enn 1000 ord! Her har vi en innsats på under 24 timer, med ca 5 timer søvn:

Jeg er jo da så heldig at sjefa kommer og henter meg i morgen 09.30 🙂 Føler meg virkelig velkommen som lærling 🙂

Planen etter jobb er foreløbig å sjekke ut Amfi Arena litt bedre. Ikke bare løpe igjennom, men gå å stire i butikkene og se hva de har. Kanskje ikke så interessant med Cubus og H&M og de faste klesbutikkene, men alt det andre! Men man får se hva som skjer. Kan jo være jeg må utsette det til i morgen. Kan være jeg er helt skutt når jeg er ferdig.

Men nå må jeg være disiplinert nok til å gå å legge meg! Natta folkens!!!

3 kommentarer

  1. Chanip sier:

    Hihi 😛 Da får du spørre huseier’n 😛

  2. Ååååååh kan vi ikke bytte vask og do, Det blå hadde passet perfekt hos meg. 😛

  3. mamma sier:

    Dette kommer til å bli så bra! Syns husrommet ditt var kjempe fint. Der kommer du til å trives 🙂
    Klems! Glad i deg snuppelupp 😉

Skriv et svar