nov 16

Frustrerende..

Nå nærmer det seg jo flytting. Har omtrent ikke tenkt på noe annet siden jeg fikk beskjed om at jeg hadde fått hybel. Jeg må si jeg gruer meg. Jeg gruer meg til å være aleine 6-7 timer unna venner og hjemme. Føler at det er liten kjangs for besøk når det er så langt unna. Jeg syns det er kjempe stas å få noe egent hvor jeg kan sulle med mitt og være min egen husmor og ikke ha andre enn meg selv å skylle på om det er rotete, men får jeg et behov for å dra hjem, er det ikke bare å dra. Jeg veit ikke om jeg klarer å være der nede.. Er ikke det at jeg ikke tror jeg kan sy, for det veit jeg at jeg kan og skal bli bedre. Er generelt det å bli aleine milevis unna de jeg klarer å prate med.

Mandag er teoretisk sett første arbeidsdag og jeg veit ingenting. Jeg veit ikke når jeg kan stikke hjem neste gang og ikke om jeg får noen form for juleferie. Nå har jo ikke jeg spurt å gravd heller for jeg vil ikke gi dårlig inntrykk med spørsmål om når hu holder stengt o.s.v.

Nå har flere av hyllene mine blitt tomme og det er ikke no moro i det hele tatt. Det er trist å se «barnerommet» blir tømt sakte men sikkert. Jeg ser jo for meg meg selv sitte et sted og har det koselig, men jeg ser meg jo mutters aleine. Søndag er da mamma drar hjem igjen, og det er vel kanskje den kvelden jeg ser for meg. Med no lys på bordet og en film av noe slag.

Første uka går antakelig i å komme seg opp og på jobb, komme seg hjem fra jobb, spise og pakke ut ting og tang. Mamma kommer jo neste helg med mere ting som skal være med ned. Det er jo noe å se fram til, men igjen blir jeg jo aleine søndagskvelden, med 4 lys på bordet hvor 1 er tent og sikkert en film til. Eller kanskje jeg sitter å ser «Åndenes Makt». Hvem vet..

Jeg har ikke mer peiling på hybelen enn det bildene viser. Kjøkken, gang og bad er greit, de skjønner jeg jo, men hva er stue og hva er soverom? Det er kun vinduer i stua og ikke dør til soverommet, men det var visstnok koselig der. Det ser jo også sånn ut. Kjøkkenet må jeg si minner meg om Alpinlandsbyen i Hafjell 😛 Jeg vil tro at det er soverommet som er vegg i vegg med gangen, men det er vanskelig å si. Rommet virker så stort og rett utenfor døra er det liksom en gang, så jeg veit ikke jeg.. Hvis første bildet er soverom har jeg ihvertfall plass til fritidssøm og andre hobby ting da 🙂 Men likevel så tror jeg det blir mest data. Har mulighet for kabelnett, men gudene vet om det blir no ekstra kostnader..

Så da sitter jeg her da. Vet ikke opp eller ned. Vet ikke om jeg klarer det. Vet ikke hvordan det er, Vet ikke en gang når bussen går til Arendal sentrum. Hvis det blir for vanskelig for meg så må jeg jo si i fra på en måte, men å sette ord på hvordan jeg føler det kan jo bli vanskelig i seg selv.

Håper veldig på at det kommer besøk fra Øyer av og til. Det ser ihvertfall ut som at jeg kan ha plass til 3 overnattingsgjester hvis jeg har sovesofa. Men har en dobbel luftmadrass også, så hvis det kommer besøk skal de få et sted å sove 🙂

Trengte å få ut noen tanker rundt dette. Det ble litt enklere med en gang. Nå er det dusjen neste.

Skriv et svar