nov 23

Kort om dag 2 :)

Jeg kom meg på bussen til riktig tid 🙂 Gikk i god tid, for jeg visste ikke hvor lang tid jeg brukte. Brukte bare 5 min så da veit jeg jo det 🙂

Var på plass før de andre i dag, så ble litt benkekos på brygga 🙂 Anita kom å røska litt i sekken min for å fortelle at hu var der. Så gikk vi opp og skrudde på lys og satte oss på bakrommet 🙂 Det kom en dame innom som var kjempe fornøyd med noe Anita hadde laget tidligere. En fast kunde 🙂 Virka litt småsjokkert over at jeg faktisk HET Chanita 😛 Moro 😛

Ann-Siril kom etterhvert. Idag fikk jeg sydd på strikk mellom sidene på armstryketingen 🙂 Etter på fikk jeg begynne på ei veske. Veska skulle være i samme stil som Anita og Ann-Siril sine. Blir kule 😀 Har funnet et nytt yndlingsstoff! LIN!! Drit fancy!! Her blir det duker og gardiner til jul ja!! Stoff og Stil ligger i Kristiansand, en halvtime herfra 🙂 LIKER! Da kan jeg spørre om en ting jeg lurer på ang et mønster også 🙂 Da står det bare på penger..

I går glemte jeg kameraten min, men i dag var han med. Nemlig Knerten 🙂 Han ble faktisk godt mottatt også 🙂 Han får nok bli med litt oftere ja 🙂 Er sånn at man kan gjøre plassen sin personlig, så ja, Knerten skal få egen plass 🙂

Etter jobb tok jeg meg tid til å finne meg 4 hvite kubbelys og noe å dekorere de med. Var innom «Upstairs». Der så det ut til at de hadde mye lys og det stemte. Fant 4 hjerter jeg kan skrive 1-4 på også 🙂 Innom «Nille» etterpå og fant gavepapir og noen kvister til å ha rundt lysene. Har ikke no skikkelig nærbilde nå, men det kommer helt klart! Kommer mere juleting til helga også 🙂

Men nå tror jeg at jeg kommer til å få kink i nakken hvis jeg sitter her så mye lenger 😛 TV’n står bak meg og det foregår noe interessant 😛 Egentlig på tide å finne senga å. Til nå hat jeg faktisk vært flink! Like før 12 i går og like etter dagen før! Kanskje det blir enda tidligere i dag? 🙂

Skriv et svar