nov 15

jeg har svikta no dugelig. Jeg har jo sagt jeg skulle kutte ned en stund, men ikke så mye.

Har funnet flere ting til hybelen, har tatt bilder også, men det ble så mange så må virkelig sette meg ned å lage en skikkelig kollasj så jeg ikke bruker opp all plassen her. Var innom der lillebrutter»n jobber på fredag og fant noen fine ting til kjøkkenet/stua. Ble ikke 200 kr en gang! Me likes second hand på ting 🙂 Ellers var det en kjapp tur på Strandtorget. Var jo farsdag i går og siden flanellskjorter er populært hos pappa, så fant jeg en til han 🙂 De blir jo slitt de å, akkurat som andre klær, så en ny en nå og da skader jo ikke 🙂 Fant sokker med «verdens beste pappa» på, så ble vist sokker på han å 🙂 Etter en tur på Nille og Europris, stakk vi til Ring og hilste på Tuva, Roy Tore, Ingvild og Herman. Vi skulle møte Reidun der også 🙂 Vi hadde endelig fått smykket som var en del av dåpspresangen, så vi måtte jo ut dit å gi den fra oss 🙂 Tuva fikk også noen sokker som jeg kjøpte mens jeg var hos pappa. De ble hun kjempe facinert av. Helt sikkert fargene som gjorde det 🙂 Tuvamor ble lagt i senga si og lå der å lagde masse lyder. Jeg som satt sånn til at det bare var å snu seg og tulle med hu, snudde meg omtrent hver gang hu lagde lyd, og det skjønte hu tydeligvis, så hu lå å skravla lenge. Fingern min ble til og med brukt som smokk og kaninbamsen, hu fikk av oss når hu kom til verden, er veldig populær 🙂 Det liker jeg 🙂 Hu holdt rundt den og trykte den opp i ansiktet. Hu fikk til og med til å putte inn smokken selv. Hu ville ikke ha dyna si over en gang. Bare sparka den av  og la beina på kanten av vugga. Snuppelura ^^ Tok litt tid før hu sovna, sikkert min feil 😛 Hu snorka til og med litt mens hu sov 😛 Fant ut at jeg gleder meg veldig til det blir min tur til å få små 🙂 Vi var på Ring lenge og det var kjempe koselig 🙂

Lørdag gikk mer eller mindre til daffing, selv om vi prøvde å gjøre litt hjemme 😛 Vi fikk da pakka 4 esker med kjøkkenting 🙂 På kvelden var jeg med Jonas til Martin og Linda. Dro hjemmefra like før «Skal Vi Danse?» og var ikke innafor døra før nærmere 3 😛 Men jeg koste meg faktisk. Første gangen på lenge at jeg har vært sosial så lenge! Er det no rart en koser seg 😛

I går skulle jeg egentlig opp mellom 8 og 9, men mamma våkna så vidt det var mellom 2 og 3 og så at jeg ikke hadde kommi hjem enda, så hu lot meg sove 🙂 Tror nok hu syntes det var væl unt 🙂 Ble da litt pakking i går å. Ble 1-2 esker fra rommet mitt ihvertfall.. Trist å se at hyllene blir tomme.. Var innom bestemor for å se etter et bord og en «regissørstol» som mamma har, og vi fant det etter litt om og men. Fant litt anna å. Jeg kom jo selvfølgelig over 3 av sekkene med kosedyr og fant noen jeg ville ha med nedover 😛 Fant ut at jeg har utrolig mye til dokka mi å. Hadde glemt at Babyborn dokka mi hadde bilsete og saccosekk! Til og med huska hadde jeg glemt! Kan nok trygt si at jeg har omtrent alt ei jente kan ønske seg, så hvis jeg får passe Tuva etterhvert, så er nok stellebord/huske/seng/saccosekk m.m. aktuelt å ha i nærheten 🙂 Praktisk 🙂 Var bortom Reidun en tur også 🙂

I dag er det pakking som står på tapetet, men håper på at det går an å stikke ut i kveld 🙂 Føler for det siden jeg flytter på lørdag.

Men får fortsette å pakke ned rommet mitt. Kanskje jeg kan demontere noen hyller etterhvert. Blir stusselig, men er nesten verre å ha helt tomme hyller :\ Kanskje det hjelper å spre kosedyra mine utover?? 😛

Trampe har forresten blitt hest 😛 Han har alltid hatt en vane med å snu huset på hodet, så vi har begynt å sette huset på hodet for han når vi har skifta på buret. Legger høyet oppi der også. Så da sitter han på utsiden av huset med hodet inn døråpningen og spiser høy. Nå nettopp satt han oppi også 😛 God som han er tenkte jeg at jeg skulle snappe et bilde av det, men da hoppa han ut.. Blir burbytte i dag også tenker jeg. Lukter litt stall av burene nå, så at Trampe og Lillemor blir kalt hester passer veldig bra 😛

Skal prøve å fikse bilder seinere i dag, men er jo ikke no flink til det..

Skriv et svar