jun 20

20 år!!

Er en hel måned siden sist jeg var her.. Skammelig.. Men det er mye som skjer!

Jobbintervjuet gikk greit, men resultatet ikke så greit.. Men de hadde fått 70 søknader, kalt inn 12 på intervju for 4 stillinger, så jeg kom likevel langt.

Jeg har vært hjemom en tur, hvis det ikke var to. Er litt usikker 😛 Jeg har ihvertfall vært hjemom nå og fått sykmelding. Ingenting alvorlig, men er veldig nedfor for tiden. Jeg kan begynne å grine helt ut av det blå, uten noen spesiell grunn. Det kan være en episode med ett eller annet på TV og jeg sitter der. Men det er ikke episoden som er grunnen til at jeg griner heller, jeg er bare sliten og klarer ikke holde følelser tilbake sånn som jeg klarer ellers. Så mitt år som 20 åring har startet med en sykmelding.

Jeg har også sagt opp jobben og er i ferd med å flytte hjem. Hva jeg skal ta meg til hjemme vet jeg ikke, men må søke jobb der det er mulig.

Nå i helga har mamma, pappa, bestemor, tante Kjersti og tante Jorun vært her. Vi har feira 20-års dagen min! Fredag gikk med til mye rydding og ordning rundt i huset, mens de andre kjørte tog, bil og fly 😛

Lørdag var vi i byen. Det var Kjæmpestaden her, men kan ikke si jeg var kjempe imponert. Trodde det var MYE større enn det det var, men det var da koselig 🙂 Så noen utrolig fine kjoler! Det ble skutt med godt gammeldags gevær som smalt som et helvete! 😛 Det ble solgt litt forskjellig, det var garnfarging og litt annet. Fant no saker i treverk. Et eple og et hjerte. Virkelig imponerende det eplet! Kan nesten se ekte ut! Pappa lurte på om det var ekte eller om det var tre 😛

Middagen ble fortært hjemme hos meg. Pizza og kyllingpølser. Jeg var ikke sulten når de andre spiste, så jeg lagde meg toast seinere på kvelden 🙂

Søndag skulle vi følge tante Kjersti og bestemor til toget. Da klarte vi å låse bilen inne i parkeringshuset, men det gikk heldigvis fint 😛 Da ble det middag på peppes, før vi stakk hit igjen 🙂 Siden det regna i går ble vi sittende inne for en gangs skyld 😛 Har sotti ute hele tida ellers 😛 Hurtigruta sto på før vi satte på Jeff Dunham x2 😛 Tante lo så hu holdt på å dævve 😛

I dag var det opp tidlig. Vi skulle på NorEngros og kjøpe esker før mamma, pappa og tante Jorun dro oppover. tante skal på flyet ned igjen til Tyskland i dag. Det tar 2 timer herfra til Torp sånn ca og man må jo være ute i god tid før avgang, så de måtte dra herfra rundt 10.

Ble stille her nå, men jeg har nok å gjøre. Jeg skal hjem på fredag for da er det bryllup og over helga blir det flytting. Bør helst være så godt som ferdig pakka torsdagskvelden, så det bare er å få stua inn i flyttebilen over helga.

Bursdagspresangen jeg fikk har jeg ikke fått tatt bilde av. Jeg fikk én presang av veldig mange. Bestemor, mamma, pappa, Reidun, tante Jorun & co, tante Kjersti og Øyvind og Jonas (huseieren hjemme) Spleisa på en diamantring til meg 😀 Den var kjempe fin! Enkle og pen 😀 Mamma tok den med hjem igjen og skal levere den til gullsmeden for å ta den inn litt. Den var for stor til samtlige fingre, men uansett, kjempe fin 😀 Jeg fikk jo noen «teite» hint av mamma da 😛 Jeg kunne bruke den hjemme og på jobb, kunne skryte av den når jeg ble 80 og det var noe jeg ikke hadde fra før. Mamma viste heller ikke om det var noe jeg ønska meg, men jeg ville bli glad for den uansett sa ho 😛 Siden mange skulle spleise tenkte jeg at den må jo være halvdyr også. Jeg har grubla fælt for å si det sånn og en ring var ikke i tankene mine over hodet. Jeg har jo noen ringer. Sølvringer med diverse steiner og/eller pærler på, men ingen diamantring. Så nei, jeg hadde det ikke fra før, og JA jeg ble kjempe glad for den 😀

Forhåpentligvis er den ferdig tilpassa når jeg kommer hjem på fredag så jeg kan ta bilde av den på fingeren 😀

Når jeg fikk stipendet mitt nå kunne jeg ikke la være lenger. Jeg MÅTTE ha 4 putetrekk og løper fra Kremmerhuset!!!

Hjertet fra Kjæmpestaden 🙂

Eple 🙂

 

Nå får jeg komme meg ned på butikken og handle pittelitt. Må ha noen små ting utover i uka 🙂

Skriv et svar