sep 14

Sommeren 2011! ENDELIG!!!

Ja.. Nå er det jo «år og dag» siden sommerferien og jeg veit jeg er treig.. men nå skal jeg prøve å ta meg sammen!

Man kan vel si at ferien min starta få dager før bursdagen min, da jeg ble sykmeldt. Tiden etter bursdagen bestod av kassepakking for å flytte hjem. Det ble et lass med kasser, men alt ble da med 🙂 Mamma 2 var med ned når vi skulle flytte meg hjem.

Vel hjemme og alt inne i garasjen for at jeg skulle få oversikten bar det til pappa 🙂 Der var jeg en uke sammen med Jonas 🙂 Farmor, Reidun, Glenn, Jon og en kompis av de to, var allerede der og Roy Tore, Ingvild, Herman og Tuva Kom noen dager etter. Med andre ord, full rulle 🙂 Det var fint vær hele uka bortsett fra 1,5 dag. Da var det regn og torden, men ellers strålende. Vi var en tur ved Göta Kanal, en tur på Ikea og en tur inne i Kristinehamn 🙂 Jonas fikk kjøpt seg vitrineskap og jeg har fått kjøpt meg no greier jeg skal ha hos pappa 🙂

Når jeg kom hjem hadde ferieturisten vår kommi. Hunden til kusina mi, Mico skulle være hos oss en måned. Noen dager etter at jeg kom hjem, kom tante Jorun, Christian, Cristina og ei venninne av Cristina. 2 dager etter flytta de inn på hytta, mens jeg var på Tusenfryd med Jonas, Ingrid og Jon Vegard. Jeg kom innover på søndag sammen med Trampe. Torsdag dro jeg ned igjen med Trampe og de andre kom dagen etter. Tirsdag dro vi med Skibladner til Gjøvik og tok bussen hjem. Da tante og co skulle dra igjen var Mico helt ute av seg. Han hadde blitt så knyttet til alle sammen. Alle var jo en del av flokken hans og så skulle noen bare dra sin vei! Vi sto på stasjonen med han og han peip og peip. Er sikker på at vi hadde hørt han helt opp i by’n, men han roa seg etterhvert. Ferien etter det besto av å være hjemme og holde Mico med selskap mens jeg skulle fikse rommet mitt igjen.

Ringen min

Jonas som lekte seg med kameralinsa til Ingvild

Annevanne ved Göta Kanal

Kanalen fra oversiden ...

... og fra undersiden

Välkommen!

Bilde jeg tok med Jonas sitt kamera

Det kunne sikkert vært mer utfyllende og mere bilder av Mico og andre ting, men får heller skrive litt mere spesifikt seinere. Må gå ned til bussen, så jeg kommer meg hjem til Mico.

Skriv et svar