apr 21

En litt kreativ dag

I dag skulle Jonas til Oslo og jeg våknet av alarmen hans kl 7. Det visste jeg ville skje, men jeg regna med det at siden jeg ikke fikk no spesielt med helg forrige helg og har vært i praksis hver dag denne uka, så kom jeg til og sovne. Det gjorde jeg jo 🙂

Men.. Jeg hadde bedt Jonas vekke meg da han skulle dra, så jeg fikk sagt god tur. Jeg regnet med og sovne igjen da også, men det skjedde ikke. Så da var det opp da. Smurfe gjennom facebook, spise litt og egentlig ikke gjøre noen ting.

Litt over 12 kom Linda en tur. Jeg hadde bedt om en kjapp mini-leksjon på Photoshop og tips til en bedre shampoo.

Da Linda kom satt i først med litt håndarbeid og skravla sammen med en mocca. Etter litt satte vi oss ned med Photoshop og et par andre programmer som kan hjelpe til. Da vi var ferdige med det satte vi oss ned med håndarbeid igjen 🙂 Koselig og sitte sånn 🙂

Magne kom innom etter jobb, så vi lagde spagetti til middag her før de dro hjem.

Håndarbeidet mitt for tida er en retro kjole som jeg har funnet på nettsiden til Kjoledamen i Stavanger. Syns den var stilig og jeg hadde et giga nøste liggende. Mangla bare pinner, og det er jo ikke vanskelig og få tak i 🙂 Jeg gleder meg til den blir ferdig. Var ment på å ta bilde av det jeg har gjort til nå, men det får bli til i morgen 🙂

Nå har jeg fått laget ny header. Ikke no «Woohoo», men jeg er likevel fornøyd 🙂 Enkel og pen 🙂

Tenkte og strikke litt til. Venter Jonas hjem mellom 10 og 12 en gang. Kommer an på hvor godt tid de tar seg 😛

Skulle egentlig være med til Oslo i dag, men siden Lillemor skal få bebiser i løpet av helga, ville jeg være hjemme og følge med. Er litt spent 🙂 Lille Mortengull skal bli pappa 😛 Blir oppdateringer og bilder fra den fronten når de kommer 🙂

Skriv et svar