mai 30

Kjolen er ferdig, kluter neste!

En stund siden sist nå..

Har fått strikket ferdig kjolen og begynt på vaskekluter 🙂 Egentlig litt gøy det 🙂

Sånn ellers så har jeg fått sendt enda et brev til fylket, men så er det streik da, så blir en stund til jeg får se svaret på det..

Skal ha litt varierte arbeidstider på Økonomisko den siste mnd. Har vært der fra kvart over 9 til halv 4 pga buss. Nå er det fra 4 til 8 på onsdager og 12 til 6 på fredager 🙂 Mandager blir som før siden jeg har kor 🙂 Kan bli morro med en forandring 🙂 Får sovi litt lenger og gjort litt på dagen også 🙂

Kjolen er ikke helt perfekt. Tenkte å putte den i vaskemaskina en tur og se om den ble bedre også skal jeg presse litt på den 🙂 Må helt klart ha en underkjole under når jeg skal bruke den, men det går fint 🙂 Belte må jo også være med. Det blir litt tamt uten 😛

Nå skal jeg brette sammen klesvasken og putte det på plass og ta en tørk inne på soverommet 🙂 Også blir det vel litt strikking på neste klut før jeg må dra 🙂

Lillemor har vært flink jente og bygd så fint inni huset sitt nå, så da håper jeg det kommer noen småtasser i løpet av helga eller like over 🙂 Gleder meg 🙂

 

Skriv et svar