jan 15

Nytt år, nye muligheter!

Se der ja. Fikk endelig ut fingeren til å logge inn her igjen.

Får se om jeg kommer i gang igjen. Det skjer mye nå, så kan ikke garantere noe.

Jeg var så heldig og fikk en Samsung tab 2 til jul, så det er den jeg blogger fra nå. Til og med lekser har blit morsommere etter at jeg fikk den 😉

Når jeg sier lekser, så mener jeg de man får 3. året, påbygg. Jeg har nå fullført et semester på påbygg på Vargstad. Nå får jeg endelig studiekompetanse! Er jeg heldig, blir det kjole og draktsøm på meg neste år og da er fagbrevet i boks etter et år i stedet for to 🙂 Jeg har hatt en positiv start på skoleåret. Jeg fårstår endelig matte og har fått både 5 og 6 på prøvene mine! Jeg er aktiv i timene ellers og får både 4 og 5 i de andre fagen også. 5 og 6 er karakterer jeg ikke har sett mye av. Jeg hadde 5 i kunst og håndverk på ungdomsskolen, men that’s it.

I koret går det også fram over og jeg føler at jeg har blitt tatt inn i varmen. Til jul var jeg solist og sang Maria Menas «Home for Christmas». Forrige uke fikk jeg spørsmål om jeg kunne tenke meg å være med i styret, for de hadde så lyst til det. Jeg sa ja til det. I går fikk jeg en ny solistrolle, nå med en til. Jeg kan heldigvis den sangen godt også, så det blir nok ikke noe problem 🙂

Jeg har også kommet i gang med min Mary Kay virksomhet. Det er utrolig gøy! Man blir full av energi og kjempe gira etter et kurs! Trenger bare å overvinne telefonskrekken min nå!

Nå skal jeg sette meg godt til rette i sofaen med en mokka og strikketøy mens jeg ser på JAG 🙂Signatur Chanip

 

Skriv et svar