sep 28

Kjeder meg litt ja:P

Har titta litt på hus/leiligheter i dag 😛 kjeda meg litt så fant ut at jeg kunne gjøre det 😛 Kom fram til en helt OK leilighet på Lillehammer. Klikk her

Fikk utrolig lyst på den, men vet ikke hvordan jeg skal ordne det. Alt styret med lån og penger du må ha sjøl og jobb og sånne ting. Har jo spurt etter jobb på Kiwi Øyer, men det blir jo bare deltids etter skolen. Blir lærling til neste år, men er jo ikke feit lønna det heller :S Må tippe hver uke da.. Vanlig lotto og viking-lotto og Joker.. At sånne ting skal være så vanskelig.. Meg ikke like 🙁

 

Så at Marion hadde kommet fram til Japan i dag også. Heldig hun er som får oppleve noe hun har drømt om lenge^^ Missunner henne det 🙂 Glad i Marion<3 Kos deg i Japan!!

2 kommentarer

  1. Chanita sier:

    Nei sant det 😛 Er egentlig bare frustrert og utslitt om dagen jeg..

  2. SV: Ja kan hende det er noe, Men det vet du ikke om du ikke oppsøker hjelp så du får en skikkelig test på det. For å si det sånn jeg viste ikke jeg hadde det. Så fortalte psykologen meg at det er ikke normalt å tenke så mye som jeg gjør. 😛 trudde alle gjorde som meg jeg. 😛
    Men testen behøver ikke å ha rett. 😉

Skriv et svar