sep 29

Vet ikke hva..

Vet ikke hva jeg gjør galt jeg.. Er ærlig i det jeg skriver og det jeg sier til folk, men det er visst ikka bra nok.. Det er noen som ser at det jeg sier er sant, men ikke alle. Det er slitsomt i å ha det sånn i lengden. Det forfølger deg over alt.. Er hos pappa nå og får fremdeles ikke fred fra det.. Kan dra til verdens ende uten at det hjelper. Folk kan begynne å komme til meg å si det face to face at de har problemer med noe jeg gjør/sier/skriver isteden for å bare lage kvalm med kommentarer og meldinger.

I dag har jeg sotti på data’n, henta noen ting og sotti på data’n igjen. Har gjort noe fornuftig i dag da 😛 Jeg har skrevet den infoen om Solvang som jeg fikk vite av rektor, over på Word og sendt til de andre som er der. Eller bare 2 stk da, men de skulle sende det videre til nestemann 😛

Jonas besto fagprøva i dag!! Flinke gutten^^ Kjempe glad i deg<3

I morgen vil jeg prøve å gjøre noe annet enn å sitte på data’n hele dagen 😛 Brodere, lese eller se litt på prøva jeg fikk att som ikke var så bra 😛 Går nok å legger meg nå snart. Sliten etter alt styret..

Skriv et svar