okt 06

Den søte japsen Marion

Som noen kanskje vet har Marion, ei jeg har gått i klasse med i 2 år, endelig fått dratt til Japan! Har skjønt at dette har vært en drøm lenge og er veldig glad på hennes vegne. Er utrolig rart å tenke på at en av mine beste venner er sååå langt unna og i tillegg 8 timer før oss i tid!! Når jeg går å legger meg kan jeg jo sende en meldig og ønske henne en god morgen og si god natt fordi jeg går å legger meg 😮 Har lest Japan bloggen hennes. Den er søt^^ Mye misforståelser ute å går, men jeg er sikker på at om en månedstid er hun på gli 😉 Savner henne litt allerede 🙁 Selv om jeg ikke så henne så mye på fritida, så har jeg nubbesjangs til å finne på noe med henne nå! Da må en dra langt 😛

Håper du koser deg masse i Japan framover! Misunner deg den opplevelsen! Glad i Marion <3

Skriv et svar