okt 06

Ledningskaos

Da var jeg ferdig med søvnutredelsen. Det var ikke no spesielt gøy. Kan i hvertfall skjønne hvordan de med hjerneskade/plastiskoperasjon har det. Jeg har ikke hatt smerten, men utseende. Det gikk innpå meg.. Greide ikke engang å se meg selv i speilet de første timene. Det var stramt, ubehagelig og klødde.. Det guffa døm klinte på først, sved no veldig. Jeg spurte om det var meninga og fikk til svar at det kunne det siden huden min er så tørr.. Nå sitter jeg igjen med en rød rose på det ene kinnet som svir. Det svir litt ellers i hoderegionen også, der hvor døm tok på guffa.. DET er ubehagelig det! Ellers så sov jeg greit i natt. det var jo ikke no gøy å ha det på mens du sov. Du kunne liksom ikke ligge godt eller noe. Var redd for at jeg fikk revi det av eller no slik mens jeg sov, så jeg prøvde å ligge mest mulig på ryggen. Jeg fikk sånn slange ting i nesa også, men når jeg våkna var den ikke i nesa lenger. Den var oppå 😛 Jeg hadde en ledning på brystet like nedenfor høyre skulder, en ledning på hvert bein, en på haka, et par i panna og en på hver side av øyet og en haug ellers på hodet.. + to belter rundt livet og brystet. Kunne ikke gape over et knekkebrød engang.. og blunke var heller ikke no særlig siden ledningene var festa så nærme øynene..

I dag kom jeg på sykehuset til halv 9. Da tok de av de to ledningene som døm hadde satt på på beina, neseslangen og beltene. Så skulle jeg sove i 20 min. Veit ikke om jeg sov, men jeg slappet ihvertfall av. Når døm vekte meg igjen skulle jeg opp i «dagligstuen» på pasienthotellet i 8. etasje. Der broderte jeg i 1,5 time før jeg skulle ned igjen halv 11 og sove 20 min. til.. Så var det opp igjen. Mamma kom bort i lunsjen og holdt meg med selskap. Spiste to knekkebrød og ett glass juice mens hu var der før jeg broderte litt igjen. Så var det ned at halv 1.. og så opp igjen for å brodere.. Da hadde det begynnt å snø!! MYE!! Tror jeg satt oppe i en halv time før døm ville ta blodprøve på meg.. brr liker ikke nåler :S Så fikk jeg gå opp igjen. satt der en halv times tid før jeg skulle ned og sove for siste gang halv 3. Når jeg ble vekkt igjen da var mamma der også. Jeg fikk av utstyret og fikk gå å vaske håret. Så jo ikke ut!! Gugga døm hadde klint på satt som F…!! men etter en god skyll med varmt vann, sjampo og balsam bled det greit. Sitter att litt plasterlim enda, men det kan jeg ta i morgen tidlig før utplasseringa.

Har fått pakke i dag også  😀 Pakka med lekebiler har kommet 😀 veit jeg er teit, men har ønska meg sånne sia førsteklasse 😛 Har en liten sandkasse på hytta som jeg kan «leke» i + at det er snø ute som kan få gjennomgå 😛

Etterpå kommer Jonas en tur og skal fikse noen småting på data’n. En videospiller og et program som rensker opp «litt bedre» enn det som ligger på maskina fra før. Ikke veit jeg 😛 Det skal bli godt å sove i natt tror jeg. Spesielt når jeg har sett Jonas litt igjen 😛 Turte ikke engang å la han få se meg sånn som jeg var i går. Spurte om han ville komme i går, mens jeg var på skolen, og å det kunne han. Men jeg sa til’n når jeg hadde fått på utstyret at han ikke trengte å komme likevel :S Så ut som en mumie sa jeg. Og i tillegg gjorde den veska jeg måtte gå rundt med slik at jeg så gravid ut! Det var liksom alt på en gang!! Hatet det. Har ikke noe i mot å se gravid ut, men ikke på den måten! Kommer ikke til å ta flere sånne undersøkelser som detta med mindre jeg blir tvangs innlagt!

Skriv et svar