okt 04

The Sims 3 og sykehus

Da har jeg fått prøvd 3 også 😛 det var utrolig mye rart å sette seg inn i, men det kommer seg nok etterhvert. At du kunne gå rundt i byen sånn helt uten videre var rart 😛 Måtte jo bestille drosje og tull på 2’ern 😛 Grafikken var mye bedre her, også kunne du sette møbler på skrå uten juksekoder 😀 Tommelen opp!!!

Fikk se Jonas litt i dag da^^ han kom å titta litt på PC’n min. Hadde ikke så lyst til å plage pappa med PC’n no mer på noen dager 😛 Nå fungerer den som den skal og jeg er fornøyd^^ Da er det bare å få installert ting på nytt 😛

I morgen er det skole igjen. Kan ikke si at jeg gleder meg så veldig, men får dra meg av gårde uansett. Skal gå kl 1 siden jeg skal på sykehuset å få festa mange ledninger til kroppen.. Skal ha søvnutredelse, men heldighvis får jeg lov til å sove hjemme 🙂 Skal tilbake på tirsdag og sove litt på sykehuset. Gleder meg ikke til dette i det hele tatt. Er jo 5, 6 mnd sia jeg hadde problemer med akkurat søvn. Jeg kunne sovne hvor som helst og når som helst.. Bilen hjem fra skolen, film hos venner, på sofaen hjemme og til og med på skolen :S Var konstant trøtt :S Sov jo sikkert for lite på natta men læll da..! Kan jo bli greit å finne ut hvorfor da, men har mine mistanker egentlig. I morgen kan jeg ihvertfall utforske sims og installere ting på PC’n min.. Kan jo ikke dra ut når jeg har ledninger festa i både hue og rævva 😛

2 kommentarer

  1. Chanip sier:

    Er ikke syk. De skal bare sjekke hvordan jeg sover 😛

Skriv et svar