okt 04

Overaskelser og mistanker

Hele uka som jeg har vært hos pappa har jeg slitt med å holde bursdagsplanene til Reidun, mamma og meg hemmelige. Han begynte virkelig å bli mistenksom når Reidun hadde vært hos noen å henta 8 stoler. Hu sa at hu hadde fått døm, men det trodde ikke pappa på virka det som 😛 Han spurte om jeg visste noe, men jeg måtte jo si at jeg ikke ante noen ting, men kanskje mamma og Reidun hadde noe på gang 😛

Han ble jo ikke bedre på bursdagen sin da, når jeg først skulle til frisøren og så fikk han til å mekke på data’n min igjen. Jeg prøvde å pynte meg litt treigt så det ikke ble SÅ synlig, og skyldte på at jeg ville være fin på bursdagen hans 😛 Jeg og mamma ble enige om at hun måtte på jobb og så skulle hjelpe bestemor med no før ho kom hjem 😛 Jeg spurte pappa om jeg kunne bli med til Reidun og «vente» på mamma, det var jo greit det 😛

Han skjønte tegninga når han så skilte nederst i oppkjørselen, men han skjønte ikke hvor alle hadde parkert hen 😛 De sto jo selvfølgelig bak huset 😛 Bursdagen gikk fint. Det var taco til middag og marsipankake, eplekake, sjokoladekake og kringle. Gavene han fikk var noe å drikke på, dasslektyre (sudoku og dassbok), sjokolade, sokker, dusjsåpe og penger.

Jeg fikk lov til å bli med hjem til Jonas natt til i går^^ Vi var ute litt før vi stakk til Jan Helge og Cecilie. Satt der litt å skravla før vi dro hjem å la oss. Når jeg våkna på morran var det snø ute :S brrr.. Var egentli litt kos også. Det å kunne fyre i ovnen og pakke seg inn i et teppe og se på TV gir litt julestemning^^ Gjorde ikke så mye i går egentlig. Jeg og Jonas stakk en tur på Lillehammer. Han kjøpte seg en mikro for bursdagpengene sine og jeg kjøpte meg «The Sims 3» Nå her jeg det også 😛 Har ikke fått prøvd det enda for PC’n var ikke oppe og gikk :S Spurte pappa om han ville hjelpe meg i går, men han var våt og kald etter bakkeløpet, så han fikk lov til å bli hjemme hos Reidun 🙂 Fikk det til selv i går mens Jonas var å kjørte på Otta 😛 Men det var noe som ikke stemte helt så han sa han kunne komme å titte i dag 😛 I dag skal det simmes 😛 Skal forhåpentligvis litt ut også:P

Glemte å si det det dn dagen jeg kjøpte den, men nå har jeg sånn søt paraply som Marion har^^ Måtte jo ha noe som minte meg på henne syntes jeg 😛 Søte Marion er langt borte 🙁 Savne, savne 🙁

2 kommentarer

  1. Chanip sier:

    Det var mye å sette seg inni, men det kommer nok etterhvert :p

  2. Så morro med the sims 3. Hva synes du om spillet da?

Skriv et svar