okt 13

Er ikke lett alt i verden..

Da har jeg vært hos doktoren en tur. Var ikke no alvorlig jeg skulle inn for. Trengte bare å få prata litt og eventuelt sendt videre til en såkalt psykiatrisk sykepleier (et veldig vanskelig ord). En person du kan prate med for å få ryddet opp i «skuffene» dine. Blir nok godt å få prata med en sånn en. Få ut noen frustrasjoner og få litt hjelp til å løse noen problemer.
  
Bildene jeg lovte i går kommer nå 😛
Lurte han opp på klatrestativet ved å legge musa oppå :P

Lurte han opp på klatrestativet ved å legge musa oppå 😛

Den rød musa til Veslepus er utrolig populær ^^

Den rød musa til Veslepus er utrolig populær ^^

Den søte hestehalen min^^ Den krøller seg innover igjen isteden for å henge ned :P

Den søte hestehalen min^^ Den krøller seg innover igjen isteden for å henge ned 😛

Sånne krøller vil jeg ha hele tiden :(

Sånne krøller vil jeg ha hele tiden 🙁

Sånn ellers har jeg ikke gjort stort. Har bare kopa på data’n egentlig.. ække no spes å finne på om dagen heller..

I morgen er det utplassering igjen. Gleder meg litt faktisk. Det å kunne koble ut å «være barn» en liten stund. (ihvertfall være med unger som ikke bryr seg om hvordan du er, bare synes du er kul fordi du er stor)

2 kommentarer

 1. Chanip sier:

  Hei 🙂
  Takk for det 🙂 skal bli godt å få ut det som plager meg egentlig. Gleder meg nesten litt 🙂

  Hvordan fant du bloggen min forresten? 😛

 2. Line Berg sier:

  lykke til med psykiatrisk sykepleier.
  det er utrolig godt å ha noen å prate med, går selv til psykolog og har gjort det i mange år, og jeg syns det hjelper, selvom jeg ikke er en mester til å prate om ting.
  klem 🙂

Skriv et svar