okt 19

Skolen, utplassering og hjemme..

Den siste uka har det ikke skjedd stort. Jeg har vært på skolen selvfølgelig og så har jeg vært på utplassering. Onsdag forrige uka fikk vi et PALS-kurs. PALS er noe Solvang praktiserer for at miljøet og hverdagen til hver enkelt skal bli bedre. Legge mere vekt på det positive og ikke det negative, men selvfølgelig blir jo elevene straffet hvis de ikke gjør som de blir bedt om etter en stund. «Timeout» i 3-5 min. og i hverstefall «senderom». Da blir det mye styr med foreldre og møter og sånn, men det skjer ikke så ofte 🙂

Ellers i uka har jeg sotti hjemme. Ikke akkurat stort å finne på. Har vært hos Reidun og Fritjof et par ganger da. Fritjof og jeg er snart bestevenner!! tror jeg… Hadde drillseminar på lørdag. Skulle egentlig begynne med en ny drill dans, men for lite inspirasjon og dårlige holdninger førte til en tidlig slutt og at vi valgte en dans vi har hatt tidligere, nemlig «Fame». Den skal vi øve mere på i dag, med gode holdninger håper jeg!

Ellers må jeg vel til pers å gjøre noen oppgaver snart. Innleveringsfrist 2. november på en oppgave og 5. november på en annen. Blir litt stress, men det går nok bra 🙂

På onsdag må jeg huske på å ta med en sånn liten krokodille i pærler. Jeg skal få lov til å prøve å lære 1. klasse å lage sånne, og da må jo læreren få se hvilke materialer man trenger 😛

Skriv et svar