okt 24

Litt av hvert

Denne uka har jeg bare vært på skolen én dag! Jeg har ikke vært så aktiv her som jeg burde i det siste. Skjer så mye liksom. Må nok skjerpe meg.. FY meg! 😛

eeh..

Mandag var det vanlig skole. Hadde drill på kvelden der vi øver oppigjen «FAME» og det gikk bra, tatt i betraktning at jeg bare kan høyre-delen og ikke venstre-delen (er nemlig to grupper som gjør motsatt av hverandre, men jeg vet ikke hvor vi gjør det for vi gjør mye likt også) 😛

Tirsdag var jeg med mamma på jobben og var «utplassert» i en klasse der. Det er ikke i regi av skolen, men for å faktisk gjøre noe anna enn å sitte på data’n hele fridagen 😛 Det var forsåvidt greit, men følte at jeg egentlig bare var til overs.. Det snur seg forhåpentlig vis 🙂 Jeg hadde også min første piano time!! Det var gøy!!

Onsdag var det vanlig utplassering på Solvang. Det var sånn som det pleier 😛 litt masete, men koselig ^^Stakk innom biblioteket og fikk dem til å bestille siste boka i «Twilight». Venter bare på mail fra døm om at jeg kan komme å låne den 😛

Torsdag var det såkalt OD-dag. Da jobber vi og tjener 300 kr. For de som ikke gidder må de komme på skolen og jobbe med en oppgave der 😛 Jeg var med mamma på jobben igjen 😛 Var i den klassa som jeg var i på tirsdag, men da funka det bare ikke for meg.. Var ikke inne i et kvarter en gang før jeg fikk hetta :S Har nok en sammenheng med at jeg har fått nok av den lærertypen som var der inne.. :S Jeg ble derfor plassert i en klasse med en utrolig snill og hyggelig lærer 🙂 Da jeg kom inn hadde de matte og jeg skjønte ingenting med en gang, men etterhvert skjønte jeg hvordan det hang sammen. Er tross alt 1-2 år siden jeg drev med matte, og plutselig var jeg en som skulle gå rundt å hjelpe folk som var eldre enn meg 😛 MORRO!! De hadde naturfag og engelsk etter det, og så var jeg ferdig. Det var gøy å være med litt eldre egentlig, men var litt rart også siden flertallet var over 19år! Hehe 😛

Fredag var det vanlig utplassering igjen. Siste gangen på en stund. Skal ha skole i 2 uker frammover nå.. Det blir kjedelig 🙁 Vi hadde SFO muttersaleine. Det ble litt kaos, men vi overlevde 😛 Gjengen jeg er der med er ordentlig allrighte 😀 Pappa kom også oppover igjen 🙂 Gleder meg til å få en pappaklem igjen ^^ kanskje i morgen 😛

Jeg er nå ferdig med PTF-oppgava, mangler bare programfag oppgava nå.. Men det går nok bra det også. PC’n streika midt oppi oppgava da.. eller, det var laderen som streika.. PC’n lada ikke, så jeg sjekka ledningen. Det var knekker og klumper over alt så da gikk det nesten 700 kr til ny lader..  Jeg bestillte perler og en bok for ikke så alt for lenge siden også, og inni boka var det oppskrift på hvordan man lager kaniner i små perler. Den var utrolig søt^^ (som alle japsene sier: KAWAII!!! :P) Den blir det nok laget mange av! 😛

I dag har jeg vært med mamma på jobb for å «pakke henne sammen». Hun får nytt kontor nemlig 😛 Fikk gjort den siste permen med klasser også. Ikke at jeg fant alle elevene eller at lista var nyoppdatert, men jeg har ihvertfall fått det inn i perm. Det ble mange pappesker ut av kontoret til mamma… Det meste skulle på lageret da, men læll! Hu har jo faktisk hatt lageret på kontoret, eller kontoret i lageret.. alt ettersom 😛

Nå tenker jeg at jeg skal gå å legge meg. Skal gjøre litt lekser i morgen også 😛

~Natta~

Skriv et svar