okt 27

Peppes med Thea!!

I dag har jeg hatt fri hele dagen 🙂 Pianolæreren var syk (hadde tenkt å si i fra at jeg ikke kom siden jeg ikke har fått øvd no..) og  jeg får vente med å komme ordentlig inn i innføringsklassa før det har kommet en ny lærer der 🙂 Hadde tenkt til å jobbe med skolegreier i dag, men det gikk vist ikke helt bra 😛 Facebook er altfor interessant, så skjønner hvorfor skolene har blokkert det 😛 Laderen til PC’n kom også i dag så nå funker den igjen 😛

Thea lurte på om jeg ville være med på Peppes i dag, så jeg har vært på lillehammer og spist pizza, Oreo-kake med is og drukket nesten en liter med Pepsi 😛 Det vra utroli kos^^ Skulle egentlig ta en buss oppigjen 19.30, men vi satt midt i desserten når jeg burde ha gått til bussen, så da ble det 21.20 bussen istedet 😛 Sånne ting som dette bør gjentas mange ganger!! Skravle i timevis er egentlig utrolig kos, selvom stemmen blir litt gåen 😛 Sist gang jeg hadde Therese på besøk satt vi å skravla hele kvelden 😛 DIGGER DET!! Jeg og Thea snakka om nesten alt og ingenting egentlig, litt guttegreier, skolegreier, venner og andre ting 🙂

På fredag neste uke drar jeg og Thea til Oslo 🙂 Hun skal til kjæresten sin og jeg skal til Synne 🙂 Har ikke sett ho så mye. Var så vidt innom like etter jul i fjord, men det var mere sånn hei-hade opplegg. Skulle ned til pappa en tur da 🙂 Har ikke vært ordentlig hos hu på aldri så mange år. Det er rett og slett skammelig.. Veit jeg gikk på barneskolen enda 😛 Hu har også vært her en gang, på bursdagen min faktisk. Det var veldig kos^^ For de som ikke helt kan skjønne hvordan jeg kan kjenne noen som bor i Oslo (nermere bestemt Kolbotn) er at jeg har bodd der nede fra jeg kom til verden i 1991 til høsten 1994. Jeg ble kjent med Synne i barnehagen og vi var vist som erteris når vi var små 😛 Har jo vist seg å stemme et par ganger i seinere tid også 😛 En dag mens jeg gikk i første/andre klasse fikk jeg plutselig et brev fra Synne! Tenk mitt første brev!! så morro 😀 Ble brevveksling i starten, men når vi ble større gikk det over til mobil og msn 😛

Sånn tilstanden min er nå så har jeg bare lyst til å pakke å dra med en gang 😛 Men jeg skal til psykiatrisk sykepleier i morgen, og det hadde vært greit å få gjort i fra seg. Også har jeg skolen, selv om jeg ikke vil 😛 , men enkelte personer gjør at jeg vil allikevel 😛 Dessuten trives jeg der 🙂 Håper at jeg kan få Twilight-boka i mårra å. Vil lese mer!! 😛

Er vel egentlig på tide å legge seg. Drar ikke på skolen i morgen siden jeg skal til pratedama kl 12. Blir stress med buss og f…skap at det gidder jeg ikke, og etter anbefalinger fra lærere i fjord er det bedre med dagsfravær enn timesfravær. Tenkte å jobbe med skolesaker i mårra, lekser og ei anna oppgave som krever litt. Savner praksisdagene allerede jeg 🙁 men men.. kan trøste meg med at den oppgava som jeg er ferdig med nå trenger vi på Solvang å gjøre kun én gang fordi vi er faste hele året:P De andre i klassa må gjøre den for hver praksisplass døm er på 😛

Nattinatt 😉

Skriv et svar