okt 12

Ja.. Det har vært stille en stund..

Jeg har egentlig ikke hatt no lyst eller gnist til å skrive her de siste dagene.. I dag har egentlig Jonas og jeg 2 årsdag.. Men det blir det nok ikke no av.. Her er det litt klinsj. Vi er heldigvis ikke uvenner og det er jeg forsåvidt glad for.

Har ikke gjort stort i helga. Har prøvd å finne noen å henge litt med, men døm har ikke tid, eller så er døm langt f… i vold.. Har bare hvert hjemm og surra.. Var hos Reidun og pappa og hilste på min nye «bror» Fritjof 🙂 Han var kjempe søt. Han fikk de gamle tingene til Veslepus, som er gamlekatten til tante og Øyvind, men han ble syk 🙁 Fritjof elsket en rød mus som var inni klatretårnet. Han koste seg med den kjempelenge ^^ (bilder kommer)

Krøllene mine varte helt til lørdag, men da så jeg ikke ut.. Hadde hestehale både fredag og lørdag. (kommer bilder her å) Utplasseringa var helt grei. Ikke noe uten om det vanlige.  Ble henta av mamma når jeg var ferdig. Dro rett hjem og der var jeg til jeg dro til pappa på lørdag.. Har fått testa sims litt mer, men det er fremdeles mye uutforska.

Nå er det framføring.. gleder meg ikke akkurat, men jeg har minst og si 😛 Har også hatt om mobbing i dag, men da måtte jeg ut en tur. Det ble alt for mye for meg.. Drill er det i dag å.. Det er det siste jeg vil om dagen. Har ikke inspirasjon i det heletatt. Er jo bare 4 stk INKLUDERT meg.. Går jo ikke an å gjøre noe gøy da.. ikke noen tøffe formasjoner, ingenting.. Og nå er det juleavsluttning snart.. er jo bare 10 uker igjen av året :S

Har mest lyst til å dra langt vekk om dagen. koble fra en stund og bare komme meg bort, men da går skolen til helvete..

Matfri er over.. Bilder kommer seinere i kveld 😉

Skriv et svar